Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, UNIVERSITAT I RECERCA

Núm. 12542
Resolució del director general de Política Universitària i Recerca de 10 de desembre de 2020 per la qual es cita a termini als interessats en el procediment ordinari 383/2020 de la Sala Contenciosa Administrativa núm. 1 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en referència al recurs contenciós administratiu interposat contra la Resolució de la Secretària Autonòmica d’Universitat, Recerca i Política Lingüística d’1 de juny de 2020 per la qual es denega una subvenció

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El senyor Felio José Bauzá Martorell va interposar un recurs contenciós administratiu, procediment ordinari 383/2020, davant la Sala Contenciosa Administrativa núm. 1 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, contra la Resolució de la Secretària Autonòmica d'Universitat, Recerca i Política Lingüística d'1 de juny de 2020 per la qual es denega una subvenció per a dur a terme projectes de recerca científica i tecnològica (expedient PRD 2018/09).

2. Mitjançant diligència d'ordenació de 30 de novembre de 2020 de la lletrada de l'Administració de Justícia de la Sala Contenciosa Administrativa núm. 1 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, es requereix l'expedient esmentat i que es citi a termini a les persones interessades per tal que puguin personar-se davant l'òrgan judicial en el termini de nou dies.

Fonaments de dret

1. L'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

2. L'article 45 de la Llei 39/2018, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Citar a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu interposat pel senyor Felio José Bauzá Martorell contra la Resolució de la Secretària Autonòmica d'Universitat, Recerca i Política Lingüística d'1 de juny de 2020 per la qual es denega una subvenció per a dur a terme projectes de recerca científica i tecnològica (expedient PRD 2018/09), que es segueix davant la Sala Contenciosa Administrativa núm. 1 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears amb el número de procediment ordinari 383/2020, a fi que es puguin personar com a demandades davant aquest Tribunal en el termini de nou dies comptadors des de la data de publicació d'aquesta Resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que si es personen fora del termini establert se les considerarà part, sense que per això el procediment s'hagi de retrotreure ni interrompre, i que, si no es personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer-los cap altra notificació.     

3. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

   

Palma, 10 de desembre de 2020

El director general de Política Universitària i Recerca

Josep Lluís Pons Hinojosa