Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

PORTS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 12540
Notificació de la resolució dictada pel vicepresident de Ports de les Illes Balears per la qual s’atorga la cessió gratuïta de l’embarcació anomenada Els Vuit Vents amb

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per donar compliment a allò previst en els articles 42 i següents de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, es posa en coneixement de les possibles persones interessades, la resolució dictada pel vicepresident executiu de Ports de les Illes Balears el dia 10 de desembre de 2020, acordant el següent:

1. Autoritzar la cessió gratuïta de l'embarcació anomenada Els Vuit Vents amb nombre de matricula 7ªPM-1-760-91 al CEIP Verge de Lluc, única i exclusivament per a finalitats d'interès social i educatiu.

2. Retirar l'embarcació de referència de les instal.lacions de l'antic quarter militar de Son Tous, per part del cessionari.

3. Procedir a realitzar la inscripció de l'embarcació anomenada Els Vuit Vents amb nombre de matricula 7ªPM-1-760-91, en el Registre de Capitania Maritima de Palma, a nom del cessionari.

4. Publicar la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

5. Notificar aquesta resolució a l'entitat interessada.

Així mateix, es comunica que l'expedient de referència es troba per poder-se consultar a les oficines de Ports de les Illes Balears ubicades en el c. de Vicente Tofiño, 36, 07007, del Coll d'en Rabassa, de Palma, telèfon 971 62 80 89.

 

Palma, 11 de diciembre de 2020

El vicepresident executiu Xavier Ramis Otazua