Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 12262
Aprovació inicial de l’Estudi de Detall del tram de costa T-AN8 (Es Barcarès redactat el Setembre 2019 per l’arquitecte Jaume Luis Salas. Promotor: Sra. Magdalena Llabrés Rosselló (propietària de l’edificació situada en el núm. 2 de la plaça dels Mestres d’Aixa)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El regidor delegat d'Urbanisme  en data 19 de novembre de 2020 Mitjançant resolució núm. 2020/2198 ha dictat resolució mitjançant la qual es va aprovar inicialment com a acte de tràmit l'Estudi de Detall del tram de costa T-AN8 (Es Barcarès), que promou la Sra. Magdalena Llabrés Rosselló (propietària de l'edificació situada en el núm. 2 de la plaça dels Mestres d'Aixa), redactat el Setembre 2019 per l'arquitecte Jaume Luis Salas.

Es sotmet l'expedient al tràmit d'informació pública pel termini de TRENTA (30) DIES comptadors a partir del dia següent a la publicació d'aquesta anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major difusió a l'Illa de Mallorca i, en la seu electrònica d'aquest Ajuntament on constarà la documentació completa, d'acord amb el que disposa l'article 55 de la llei 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears i, l'article 154 del Reglament de desenvolupament de la Llei 2/2014, de 25 de març, d'ordenació i ús del sòl, en l'àmbit de l'Illa de Mallorca. Durant l'esmentat termini es podran formular les al·legacions que s'estimen adients, podent-se examinar l'expedient els dies feiners (de dilluns a divendres, de 9,00 a 14,00 hores) a les oficines del departament municipal de Planificació Urbanística situades en el núm. 1 de la placeta dels pins, així com en la seu electrònica municipal. El localitzador de la seu electrònica per accedir a la documentació indicada es el següent:

https://sac.alcudia.net/absatlas/Normativa/PUBLICACION_WEB/HISTORICO/AN6/EST_DE_T_AN8_BARCARES/FICHA_MODIFICACION.pdf

Així mateix, es fa públic que, de conformitat amb l'article 51 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears, i en concordança amb els apartats 2  i 3 de l'article 138 i, amb el 139 del reglament per Mallorca, de la Llei 2/2014, de 25 de març, d'Ordenació i Ús del Sòl, aquesta aprovació inicial determina per ella mateixa i dins l'àmbit de l'Estudi de detall, la suspensió durant el termini de dos anys o fins l'aprovació definitiva, de la tramitació i l'aprovació de l'instrument de planejament, de plans de desenvolupament i d'instruments de gestió, així com l'atorgament de tota classe d'autoritzacions i llicències urbanístiques per a àrees o usos determinats, i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies en l'àmbit corresponent a l'Estudi de detall. Tot això, sense perjudici que puguin atorgar-se les llicències fonamentades o presentar les comunicacions prèvies que es basin en el règim urbanístic vigent, i siguin compatibles amb les determinacions del nou planejament inicialment aprovat, en els termes establerts en l'apartat 2 de l'article 141 d'aquest Reglament.

 

Alcúdia, 2 de desembre de 2020

El regidor delegat d'Urbanisme, Joaquín Cantalapiedra Aloy

Documents adjunts