Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 12478
Decret de la Presidència del Consell de Mallorca pel qual es modifica el nom d’una direcció insular

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aquesta Presidència, avui, ha decretat:

«Fets

1. La presidenta, mitjançant decret dictat el dia 8 de juliol de 2019, corregit pel decret de dia 18 de juliol de 2020, va resoldre crear els departaments en què ha quedat estructurat el Consell de Mallorca i en va determinar les atribucions bàsiques.

2. Entre d'altres, es va crear la Direcció Insular d'Inspecció Tècnica de Vehicles i Activitats Classificades, integrada en el Departament de Mobilitat i Infraestructures. El Departament ha sol·licitat que es modifiqui el nom de la Direcció en el sentit d'eliminar l'adjectiu “Classificades”, atès que la normativa vigent ha eliminat la distinció entre els tipus d'activitats.

Fonaments

En l'art. 41 del Reglament orgànic del Consell de Mallorca, es determina que cada departament del Consell de Mallorca es pot estructurar internament en una direcció insular o en més direccions insulars, que són òrgans directius als quals correspon la gestió, sota la direcció del conseller executiu corresponent, de les diverses àrees funcionalment homogènies que conformen el departament respectiu.

Per això, decret:

1. Modificar el nom de la Direcció Insular d'Inspecció Tècnica de Vehicles i Activitats Classificades, en el sentit d'eliminar l'adjectiu “Classificades.

2. Publicar el contingut d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, que comença a vigir el mateix dia en què s'hi publica.

3. Publicar el contingut d'aquesta resolució en la Seu electrònica del Consell de Mallorca.

4. Derogar totes les disposicions de rang igual o inferior que s'oposen al que s'estableix en aquest decret.

5. Donar-ne compte al Ple en la primera sessió que tengui lloc.»

  

Palma, 30 de novembre de 2020

La presidenta

Catalina Cladera Crespí