Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE BUNYOLA

Núm. 12476
Aprovació inicial de la modificació puntual del pla parcial de sa Font Seca, promoguda per la junta de compensación del plan parcial de sa Font Seca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient 3638/2019

Pel Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària de 11 de novembre de 2020, es va prendre entre d'altres, el següent acord:

PRIMER.- Aprovar inicialment, previ dictamen favorable de la Comissió Informativa General, la modificació puntual del Pla Parcial d'Ordenació de la urbanització de Sa Font Seca de Bunyola, i sotmetre-ho a informació pública per termini de trenta (30) dies mitjançant anunci en el Butlletí Oficial dels Illes Balears, en un dels diaris de major difusió de les Illes Balears i a la seu electrònica de l'ajuntament de Bunyola [https://bunyola.sedelectronica.es]. Durant aquest termini, quedarà l'expedient de manifest en el Departament d'Urbanisme, en horari d'atenció al públic, de 9:00 a 14:00h, i els interessats formular les al·legacions que estimin pertinents.

SEGON.- Suspendre la tramitació i l'aprovació de plans de desenvolupament, d'instruments de gestió, així com l'atorgament de tota classe d'autoritzacions i llicències urbanístiques per a àrees o usos determinats, i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies, en aquelles zones del territori objecte de planejament les noves determinacions suposen la modificació de l'ordenació urbanística vigent. La suspensió determinada per l'aprovació inicial tindrà una durada màxima de dos anys a comptar d'aquesta aprovació. La zona afectada per la suspensió és la compresa en el Pla Parcial de la urbanització de Sa Font Seca de Bunyola.

TERCER.- De forma simultània a la informació pública, sol·licitar informe de tots els organismes que resultin afectats d'acord amb la legislació sectorial especifica, en els termes que consten a l'expedient.

QUART.- Facultar la Batlia perquè adopti les resolucions que corresponguin en execució dels anteriors acords.

 

Bunyola,  11 de diciembre de 2020

El batle Andreu Bujosa Bestard