Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 12460
Aprovació Oferta d'Ocupació Pública 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

​​​​​​​

La Junta de Govern Local en sessió ordinària celebrada el 9 de desembre de 2020, ha adoptat el següent acord:

PRIMER.- APROVAR l'Oferta d'Ocupació Pública corresponent a l'any 2020 per a la cobertura de diverses places de nova incorporació i de promoció interna a l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany segons costa detallada en Annex I, sobre la base dels antecedents i fonaments de drets exposats en l'informe tècnic emès.

SEGUN.- PUBLICAR en el Butlletí Oficial dels Illes Balears, Portal de Transparència, així com en la seu electrònica d'aquest Ajuntament http://santantoni.sedelectronica.es

Annex I

PERSONAL FUNCIONARI

Escala Administració General/Subescala Administrativa

Denominació

Grup

Vacants

Observacions

Administratiu

C1

5

Promoció Interna

Escala Administració General/Subescala Auxiliar

Denominació

Grup

Vacants

Observacions

Auxiliar Administratiu

(Art. 19.un.3 y 5 LPGE 2018)

C2

2

Torn Lliure

Escala Administració Especial/Subescala Tècnica Mitja

Denominació

Grup

Vacants

Observacions

Enginyer Tècnic

(Art. 19.uno.4 LPGE 2018)

A2

1

Torn Lliure

PERSONAL LABORAL

Denominació

Grup

Vacants

Observacions

Tècnic Esports

(Art. 19.un.4 LPGE 2018)

A2

1

Torn Lliure

Bibliotecària

(Art. 19.un.9 LPGE 2018)

A2

1

Torn Lliure

Oficial Brigada Obres

C1/C2

2

Promoció Interna

Subaltern

(Art. 19.un.9 LPGE 2018)

AP

1

Torn Lliure

S'exposa al públic en compliment de l'article 91 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de la Llei Reguladora de les Bases de Règim Local, l'article 70 del text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

Contra aquest acte administratiu, que esgota la via administrativa, es pot presentar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. El termini per a interposar-lo és d'un mes comptat des de l'endemà d'aquesta notificació. En aquest cas no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que s'hagi resolt el de reposició.

El recurs de reposició potestatiu haurà de presentar-se en el Registre General d'aquest Ajuntament o en les dependències a què es refereix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, abans esmentada, i s'entendrà desestimat quan no s'hagi resolt i notificat la resolució, en el termini d'un mes, comptat des de l'endemà de la seva interposició, i en aquest cas quedarà expedita la via contenciós administrativa.

Si no s'utilitza el recurs potestatiu de reposició, es pot interposar directament recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article 123 abans esmentat i el que es disposa en la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciós administrativa, davant el Jutjat Contenciós Administratiu o la Sala Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia, segons les competències determinades pels articles 8 i 10 de la Llei 29/1998, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà d'aquesta notificació, tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que es consideri convenient.

 

Sant Antoni de Portmany, 11 de desembre de 2020

L'alcalde Marcos Serra Colomar