Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ESCORCA

Núm. 12458
Inici expropiació Polígon 4 Cala Tuent

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament d'Escorca, en sessió ordinària, celebrada el passat 30 de juliol de 2020, adoptà l'acord que a la seva part bastant diu:

Inici procediment expropiatori finca inmatriculada i de propietari desconegut al polígon 4 de Cala Tuent; a resultes de l'aprovció definitiva de l'estude de limitació de límits registral a Cala Tuent, apareix com a inmatriculada finca ubicada al Polígon 4 de Cala Tuent d'una superfície de 6.424 m2 i de propietari desconegut. Aquesta finca està ubicada dins els terrenys que afecten a l'avantprojecte de millora de l'accés a la platja de Cala Tuenti és necessària per a l'execució de les determinacions de l'esmentat avantprojecte. Cal assenyalar que el ressenyat avantprojecte està configurat com a d'utilitat pública i d'interès municipal en aquesta situació l'ajuntament d'Escorca pretén dur a terme la disposició dels terrenys a través del procediment expropiatori.

Vists els antecedents abans detallats s'acorda:

Primer.- Estimar necessària la realització de les actuacions contemplades a l'avantprojecte de millora dels accessos a la platja de Cala Tuent, considerant les actuacions d'utilitat pública, d'interès municipals i amb plena necessitat d'ocupació dels terrenys, dels que s'aprova la relació concreta, individualitzada i valorada que es detallen a l'expedient de la seva referència.

Segon.- Seguir la tramitació de l'expedient expropiatori individualitzadament per a cada una de les finques necessàries per dur a terme les actuacions detallades a l'avantprojecte de referència, obrint informació pública per termini de quinze dies en el tauló d'anuncis de la Corporació; pàgina web municipal i butlletí oficial de la Comunitat Autònoma, amb notificació als interessats, perquè els titulars de drets afectats per l'expropiació puguin aportar quantes dades permetin la rectificació dels possibles errors que s'hagin pogut cometre a la relació publicada, o oposar-se a la ocupació o disposició dels bens o drets per motius de forma o de fons que hauran de fonamentar motivadament.

Als sols efectes de l'esmena d'errors en la descripció material i legal dels bens, qualsevol persona natural o jurídica podrà comparèixer al·legant quants antecedents o referències estimin pertinents.

Tercer.- De no produir-se reclamacions es considerarà aprovada definitivament la relació concreta de béns, i per iniciat l'expedient expropiatori, convidant als interessats perquè proposin un preu que propiciï l'adquisició de mutu acord en càrrec al pressupost municipal, utilitzant com a criteri de valoració els legalment establerts.

Quart.- Acordar l'aprovació del full d'apreci que farà les funcions de justipreu, que d'acord amb la valoració feta pels serveis urbanístics municipals puja a la quantitat de 4.014,20 €

Cinquè.- En el seu cas, sol·licitar del Consell de Govern de la CAIB la declaració d'urgent ocupació dels terrenys objecte d'aquest expedient expropiatori.

Sisè.- Tota vegada que a aquest moment no consta propietari conegut, acordar que totes les actuacions i notificacions que hagin de dur-se a terme dins aquest procediment expropiatori, es faran a través del tauló d'anuncis municipal; pàgina web municipal i Butlletí oficial de la Comunitat Autònoma.

 Relació individualitzada de propietaris i béns afectats.

Nom del propietari: DESCONEGUT

Domicili: DESCONEGUT

Descripció de la finca: TERRENYS UBICATS A CALA TUENT, ESCORCA, POL. 4  DE 6.424 M2. OBRA PLÀNOL UBICACIÓ TERRENYS.

Situació Jurídica: Es desconeix l'afecció de càrregues o gravàmens

Supòsit expropiatori: Adquisició de Terrenys per dur a terme dotació de serveis i la seva ordenació .

Es determina, així mateix, que si apareguessin propietaris de l'esmentada finca, que en un termini de 15 dies a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest edicte, poden convenir amb l'Ajuntament d'Escorca, lliurement i per avinença l'alienació dels esmentats bens i dret i el termini de l'ocupació real de la finca. Si en el termini establert, no es presenta cap proposta, o no apareix cap propietari, s'entendrà que no ha estat possible a arribar a l'adquisició per avinença i continuarà el procediment expropietori.

  

Escorca, 4 de desembre de 2020

El batle Antoni Solivellas Estrany