Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

AUTORITAT PORTUÀRIA DE BALEARS

Núm. 12447
Resolució de l'Autoritat Portuària de Balears, per la qual s'anuncia un nou termini per a la presentació d'ofertes en el concurs públic per a la “Gestió d'una instal•lació nàutica per a petites i mitjanes eslores en el port d'Eivissa “(E.M. 770)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 29 d'octubre de 2020, es va publicar en el BOIB anunci de l'Autoritat Portuària de Balears que feia pública la convocatòria del concurs públic per a la “Gestió d'una instal·lació nàutica per a petites i mitjanes eslores en el port de Evissa” (EM 770), concedint un termini de 20 dies per a la presentació d'ofertes.

En data 21 de novembre de 2020 es va publicar anunci en el BOIB pel qual es comunicava l'ampliació d'aquest termini en 10 dies, a comptar des del dia que finalitza el termini per a la presentació de sol·licituds, segons anunci publicat en el BOIB de data 29 d'octubre de 2020.

En data 10 de desembre de 2020, el Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de Balears, ha resolt concedir un nou termini de 20 dies, a comptar des de l'endemà a la publicació d'aquesta resolució en el BOIB, per a la presentació d'ofertes.

Addicionalment es comunica que s'ha procedit a la publicació en la pàgina web: www.portsdebalears.com de les dades corresponents al llistat d'embarcacions de base corresponent a l'any 2020 i informació laboral dels treballadors del Club Nàutic d'Eivissa.

 

Palma, 10 de desembre de 2020

El President Francesc Antich Oliver

La secretària Mª Antonia Ginard Moll