Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSORCI EIVISSA PATRIMONI DE LA HUMANITAT

Núm. 12390
Aprovació inicial de les bases específiques reguladores de les subvencions per a la rehabilitació d’habitatges i locals als barris de Sa Penya, La Marina, S’Alamera i Dalt Vila

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveu l'article 45.1 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques, es fa públic que la Junta Rectora del Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat, a la sessió celebrada el 26 de novembre de 2020, va adoptar els següents

ACORDS

PRIMER. Aprovar inicialment les bases específiques reguladores de les subvencions per a la rehabilitació d'habitatges i locals als barris de sa Penya, la Marina, s' Alamera i Dalt Vila.

SEGON. Sotmetre el projecte de Bases específiques reguladores per a la rehabilitació d'habitatges i locals als barris de sa Penya, s' Alamera i Dalt Vila a un període d'informació pública, per termini de trenta dies, mitjançant anunci publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis del Consorci, a fi que el veïnat i les persones legítimament interessades puguin examinar l'expedient i formular al·legacions, objeccions i/o reclamacions.

TERCER. Informar que, en el supòsit que durant el termini d'informació pública no es presenti cap al·legació, objecció i/o reclamació, l'acord inicialment adoptat s'entendrà definitivament aprovat sense necessitat d'un nou acord exprés per part de la Junta Rectora.

Durant el termini expressat, les bases estaran a disposició de les persones interessades al taulell d'anuncis de la seu electrònica del Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat i de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores, a les dependències del Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat ubicades al Carrer Canàries, 35, planta 2ª.

 

Eivissa, 2 de desembre de 2020

El secretari acctal. Joaquim Roca Mata