Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 12225
Bases del concurs del dibuix i títol per a la campanya de prevenció: regulació de la promoció, venda i consum indegut d’alcohol

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera, en sessió de carácter Ordinari de 26 de novembre de 2020, celebrada en forma presencial, va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

(...)

ACORD

Primer.- APROVAR les Bases del concurs de dibuix i títol per a la campanya de Prevenció de promoció, consum i venda d'alcohol, elaborat per l'Àrea de Benestar Social del Consell Insular de Formentera, el qual figura a l'annex de la present.

Segon.- PUBLICAR les presents bases al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), al tauler d'anuncis del Consell Insular de Formentera i a la pàgina web d'aquesta Administració, als efectes legals oportuns.

ANNEX. - Es dona per reproduït el text transcrit més amunt de la convocatòria i de les bases corresponents.

BASES DEL CONCURS DEL DIBUIX I TÍTOL PER A LA CAMPANYA DE PREVENCIÓ: REGULACIÓ DE LA PROMOCIÓ, VENDA I CONSUM INDEGUT D'ALCOHOL.

L'àrea de Benestar Social del Consell Insular de Formentera convoca el concurs per a la Campanya de prevenció: Regulació  de la promoció, venda i consum indegut d'alcohol amb l'objectiu de posar el nom i el logotip a la campanya en qüestió.

  1. Participants

Es podran presentar tots els alumnes de l'IES Marc Ferrer: estudiants d'ESO, Batxiller, Graus Mitjà i/o Superior i Formació Bàsica, sempre que siguin menors d'edat.

  1. Tècnica

Totalment lliure. Es pot emprar qualsevol tipus de tècnica (aquarel·les, llapis, ceres, temperes, etc.). Sempre que s'adaptin al format de la cartolina específica o paper DIN A-4.

  1. Tema

El dibuix és per donar imatge a la Campanya de prevenció: Regulació  de la promoció, venda i consum indegut d'alcohol. S'ha de proposar també el títol per a la Campanya en qüestió. La llengua del títol de la campanya i la literatura de la imatge, en el cas que en contengui, serà la catalana.

  1. Presentació

El dibuix s'entregarà amb el full d'inscripció adjunt a les presents bases. Els dibuixos es poden lliurar al mateix tutor del curs que esta cursant l'autor fins al 10 de desembre de 2020.

  1. Jurat

El jurat estarà compost per a membres de la Comissió Técnica de la Campanya de prevenció: Regulació  de la promoció, venda i consum indegut d'alcohol i de representants de l'Àrea de Benestar social del Consell Insular de Formentera.

La decisió del jurat es farà pública pels mitjans de comunicació del Consell Insular de Formentera.

 
  1. Premis

Es lliuraran tres premis pel dibuix proposat: El primer premi posarà el disseny de la Campanya de prevenció: Regulació  de la promoció, venda i consum indegut d'alcohol i guanyarà un dinar per a dues persones a l'IES Marc Ferrer, elaborat pels estudiants de cuina. El segon premi de dibuix guanyarà tres entrenaments personals i el tercer premi de dibuix podrà gaudir de quatre entrades per anar al Cinema de Formentera.

El primer premi per al títol proposat posarà el nom a la Campanya de prevenció: Regulació  de la promoció, venda i consum indegut d'alcohol a menors i guanyarà un dinar per a dues persones a l'IES Marc Ferrer, elaborat pels estudiants de cuina. El segon premi de títol guanyarà tres entrenaments personals i el tercer premi de títol podrà gaudir de quatre entrades per anar al Cinema de Formentera.

El lliurament dels premis el dijous 16 de desembre de 2020 a les 18.30 h a la sala de Plens del Consell de Formentera (a la Plaça de la Constitució).

  1. Els dibuixos i títols

Els dibuixos i títols premiats quedaran al poder del Consell de Formentera, que es reservarà el dret de publicació i sempre esmentant el nom de l'autor o autora.

  1. Exposició

Els dibuixos i títols guanyadors seran exposats al Casal de Joves durant el mes de gener del 2021.

  1. Devolucions

Els tutors de cada curs retornaran els dibuixos no premiats durant el mes de febrer del 2021 als seus autors.

  1. Resolució final

El jurat resoldrà qualsevol incidència que pugui produir-se. L'entitat organitzadora no es fa responsable de qualsevol pèrdua fortuïta que es pugui produir. El fet de participar en aquest concurs implica l'acceptació d'aquestes bases.

 

Formentera, 2 de desembre de 2020

La presidenta Alejandra Ferrer Kirschbaum

 

 

CONCURS DE DIBUIX I TÍTOL PER A LA CAMPANYA DE PREVENCIÓ: REGULACIÓ DE LA PROMOCIÓ, VENDA I CONSUM INDEGUT D'ALCOHOL.

FULL D'INSCRIPCIÓ

El termini de presentació és al 10 de desembre de 2020 a les 13.30 hores.

NOM I LLINATGES:____________________________________________________________

TÍTOL PROPOSAT PER A LA CAMPANYA EN QÜESTIÓ:_____________________________

CURS ESCOLAR:____________________________________________________________

TELÈFON DE CONTACTE:_____________________________________________________

El lliurament dels premis el dimecres 16 de desembre de 2020 a les 17.00 h a la sala de Plens del Consell Insular de Formentera (a la Plaça de la Constitució).

  • Aquest full, dins d'un sobre tancat, s'adjuntarà al dibuix presentat.

 

Formentera, ............. de ........................................ de 2020

 

Signatura: