Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 12229
Acord del Consell de Govern de 9 de desembre de 2020 de nomenament i cessament de membres de la Junta Superior d’Hisenda de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb el que disposa l'article 6.1 del Decret 20/2012, de 16 de març, pel qual es regula l'estructura dels òrgans competents per conèixer i resoldre les reclamacions economicoadministratives que es produeixen en l'àmbit de la gestió econòmica, financera i tributària de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la Junta Superior d'Hisenda de les Illes Balears està integrada per un president, un vicepresident, quatre vocals i un secretari, nomenats i separats del càrrec per acord del Consell de Govern, a proposta del conseller o la consellera competent en matèria d'hisenda, això és, actualment, la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors.

Així mateix, i de conformitat amb el segon paràgraf d'aquest mateix article 6.1, necessàriament dos dels vocals han de ser advocats de l'Advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i els altres vocals i el secretari han de ser nomenats entre funcionaris del subgrup A1 de competència reconeguda en matèria tributària.

Doncs bé, per raons laborals una de les vocals de la Junta Superior d'Hisenda designades al seu dia per l'esmentada Advocacia no pot continuar exercint les seves funcions en aquesta Junta Superior, la qual cosa requereix que sigui substituïda per un altre advocat de la Comunitat Autònoma, proposat a aquest efecte per l'Advocacia.

Atès tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors, en la sessió de 9 de desembre de 2020, adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Disposar el cessament de la senyora Joana Maria Servera Martínez com a vocal de la Junta Superior d'Hisenda de les Illes Balears, a la qual s'agraeixen els serveis prestats.

Segon. Disposar el nomenament del senyor Jesús García Garriga com a vocal de la Junta Superior d'Hisenda de les Illes Balears.

Tercer. Disposar que aquest Acord produeixi efectes des del moment en què es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 9 de desembre de 2020

La secretària del Consell de Govern Pilar Costa i Serra