Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 12202
Informació pública del Conveni de gestió urbanística per a l’ocupació d’una part expropiada, 104’72 m2, de la parcel·la 157 del polígon 2, (finca Es Molinàs, finca registral núm. 253)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

(Exp. núm. 1161/2020)

D'acord amb allò previst a l'article 98,3 de la Llei autonòmica 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, es sotmet a informació pública per termini d'un mes, comptat a partir del dia següent al de la publicació d'aquest anunci, el conveni urbanístic que té aquest contingut íntegre:

D'una part:

Llorenç Perelló Rosselló, en qualitat de batle i en nom i representació de l'Ajuntament d'Alaró, amb domicili a la Plaça de la Vila, núm. 17, CP 07340, assistit pel secretari de la corporació Jaume Nadal Bestard, qui dona fe de l'acte i certifica respecte de l'exercici dels càrrecs.

I de l'altra:

AMCFr, major d'edat, amb DNI. núm. , amb domicili a efectes de notificacions al , en qualitat de propietària de la parcel·la 157, del polígon 2 del terme municipal d'Alaró, finca Es Molinàs, finca registral núm. 253.

Exposen:

Primer.

Per ministeri de la llei, AMCF va promoure l'expropiació de part dels terrenys de la seva propietat situats a la parcel·la 157, polígon 2. La porció que afecta el present conveni és d'una superfície de 104'72 m².

Aquest expedient va ser iniciat davant l'Ajuntament d'Alaró (expedient municipal núm. 3214/2016) i, als efectes de fixació del preu just, fou traslladat d'ofici al Jurado Provincial de Expropiación Forzosa.

Segon.

El 10.06.2020 es dictà l'acord del Jurado Provincial de Expropiación Forzosa, per la qual es fixà el preu just d'aquesta franja de terreny en 2.053,21 €, a més del compliment de les obligacions a càrrec de l'Ajuntament; obligacions descrites en l'escrit de la batlia de 04.03.2020, dirigit al Jurado Provincial de Expropiación, registre de sortida núm. S-RE-294, de 04.03.2020, que s'annexa i forma part integrant de la resolució emesa pel Jurat.

La quantitat de 2.053,21 € va ser abonada per l'Ajuntament a l'expropiada mitjançant transferència bancària en data 17.06.2020.

Tercer.

És voluntat d'AMCF aplanar-se al contingut de l'acord del Jurado Provincial de Expropiación, i no recórrer o impugnar-lo davant la jurisdicció contenciosa.

Quart.

Els terrenys objecte d'expropiació, 104'72 m2 formen part d'un projecte, pendent d'execució parcial, que forma part de la unitat d'execució núm. 2 de les Normes subsidiàries de planejament urbanístic municipal d'Alaró de 17 d'octubre de 2003. Projecte que no es preveu iniciar en breu en allò que fa a la participació de l'Ajuntament d'Alaró. Per tant, al no tractar-se d'una expropiació de caràcter urgent, ni necessitar d'aquesta franja de terreny en el moment actual, és voluntat de l'Ajuntament d'Alaró, no ocupar els terrenys objecte d'expropiació abans del termini d'un any, a comptar des de la data de signatura del present conveni o, en defecte d'això, ampliable fins que s'aprovi per part del Consell Insular de Mallorca la modificació puntual de les Normes subsidiàries de planejament en l'àmbit de la unitat d'execució núm. 2 (exp. núm. 537/2020).

CONVENEN:

Primer.

AMCF manifesta la seva conformitat amb l'acord del Jurado Provincial de Expropiación Forzosa de 10.06.2020 i, per tant, no presentarà demanda davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.

Segon.

Corresponent a la renúncia a l'acció judicial de l'expropiada l'Ajuntament d'Alaró no ocuparà els terreny fins que sigui estrictament necessari per a adherir-los al projecte d'urbanització de la unitat d'execució núm. 2 de les Normes subsidiàries de planejament urbanístic de 17.10.2003 (NNSS); termini que s'estima en un any, des de la signatura del present conveni. No obstant, aquest termini podrà ampliar-se fins a l'aprovació definitiva de la modificació puntual de les NNSS a l'àmbit de la unitat d'execució núm. 2.

Tercer.

L'Ajuntament d'Alaró accepta que en el cas que el projecte d'urbanització de la unitat d'execució núm. 2, no inclogui els terrenys objecte d'aquest conveni, 104'72 m2, es podrà revertir l'expropiació dels mateixos a favor d'AMCF amb dret a la seva reserva com a terrenys de la seva propietat amb totes les conseqüències a efectes registrals i amb obligació per part d'aquesta a reintegrar a l'Ajuntament d'Alaró la quantitat rebuda en concepte de preu just, sense actualització ni interessos.

Quart.

Per a l'aprovació vàlida d'aquest conveni de gestió urbanística s'haurà de sotmetre a un període d'informació pública per termini d'un mes, anunciat en el taular d'anuncis de la seu electrònica de l'ajuntament (www.ajalaro.net) i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i haurà de ser aprovat per la junta de govern local de l'ajuntament, (d'acord amb allò establert a l'article 98,3 de la Llei autonòmica 12/2017 de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears; i amb la resolució de batlia núm. 858-2019, de 25 de juny, de delegació d'atribucions, BOIB núm. 101, de 23.07.2019).”

La documentació completa pot consultar-se a les oficines municipals i a la web www.ajalaro.net, tauler d'anuncis de la seu electrònica, i en el termini d'un mes, comptat a partir del dia següent al de la publicació d'aquest anunci, les persones interessades poden presentar les al·legacions que estimin pertinents.

 

Alaró, 4 de desembre de 2020

El batle Llorenç Perelló Rosselló