Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

AUTORITAT PORTUÀRIA DE BALEARS

Núm. 12134
Resolució de l'Autoritat Portuària de Balears per la qual s'anuncia el concurs públic d'autorització administrativa, per a la “ Explotació de la dàrsena per a embarcacions menors en el port de la Savina” (E.M. 759.1) i iniciar el tràmit de selecció d'oferta més avantatjosa i atorgament de l'autorització d'ocupació temporal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. Organisme Públic: Autoritat Portuària de Balears. Número d'expedient: E.M.-759.1

2. Objecte del concurs És objecte d'aquest concurs l'elecció de la solució més avantatjosa per a l'atorgament d'una autorització administrativa per a l'explotació d'una superfície total de 12.510,00 m², caracteritzats per 412,3 m de línia d'atracada, edifici A de serveis amb superfícies descobertes + recinte de dipòsit de gas associada, edifici de Torre de Control (planta baixa i primera planta), i edifici de condícies adjacents en la zona de domini públic portuari associada a la dàrsena pesquera del Port de la Savina.

3. Termini: El temps de durada de l'autorització serà d'UN (1) any, a comptar des de l'atorgament d'aquesta, de conformitat amb el que s'estableix en la Clàusula 6a del Plec de Clàusules que regeix l'explotació de l'autorització.

Si en finalitzar aquest termini, no hagués estat triada la solució més avantatjosa a través de convocatòria del concurs corresponent per a l'atorgament de la concessió d'aquests espais portuaris, l'autorització podrà ser ampliada any a any, a sol·licitud de l'autoritzat (amb un mes d'antelació a la seva finalització), fins al moment en què es produeixi l'elecció de la solució més avantatjosa d'aquest procediment, i en tot cas per un màxim de DOS (2) anys més. És a dir, el termini total de l'autorització no podrà superar els TRES (3) anys.

4. Tramitació: Ordinària, Procediment: Obert, Forma: Concurs Públic.

5. Taxes:

- Taxa d'Ocupació: cent cinquanta-tres mil dos-cents cinquanta-quatre euros amb sis céntims (153.254,06 €). (Aquesta quantitat no inclou l'I.V. A.).

-Taxa d'activitat de l'autoritzat: serà la base imposable el volum de negoci i el tipus de gravamen d' aplicació del 4%.( Aquesta quantitat no inclou l'IVA).

- Taxa d'activitat de tercers en els locals:serà la base imposable el seu volum de negoci i el tipus de gravamen que aplicació el 2%.

6. Garanties:

-Provisionals:Fiança provisional d'explotació per import de tres-cents mil euros euros (300.000€)

-Definitives: D'explotació igual a l'import anual corresponent de la totalitat de les taxes d'ocupació i d'activitat,  i una garantia complementària igual a l'import de la millora de totes dues taxes ofertes per l'esmentat titular de la concessió.

7. Obtenció de documentació i informació.

Organisme Públic: Autoritat Portuària de Balears, Domicili: Palma -Moll Vell, 5 (07012). Telèfon: 971 22 81 50, Fax: 971 72 69 48, Pàgina web: www.portsdebalears.com

8. Presentació de les ofertes o de les sol·licituds de participació.

Data límit de presentació: Trenta (30) dies  habils comptats a partir del següent al qual es publiqui l'anunci del concurs en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (B.O.I.B.). Documentació que integrarà les ofertes: Vegeu Plec de Bases.

Lloc de presentació: Autoritat Portuària de Balears, en les oficines del Port de Palma, Moll Vell, núm. 5, 07012, Palma.

 

9. Obertura de les ofertes: Autoritat Portuària de Balears, Domicili: Moll Vell, núm. 5, 07012. Localitat: Palma. Data: El primer dia hàbil posterior al quart dia natural següent a la data de terminació del termini de la presentació d'ofertes. En el cas que fos dissabte, diumenge o festiu es traslladarà al dilluns o dia hàbil següent.

  

Palma, 27 de novembre de 2020.

El president

Francesc Antich Oliver

Secretaria i Assumptes Jurídics

Mª Antonia Ginard Moll