Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 12159
Reparació de deficiències i incorporació de les oportunes correccions a la documentació de l’expedient de la proposta de Modificació puntual núm. 3

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per l'Ajuntament en Ple, en sessió ordinària de dia 27 de novembre de 2020 es va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

"1.- REPARAR les deficiències expressades a l'acord de la Comissió Insular d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Històric, adoptat en sessió ordinària de 31/07/2020, incorporant les oportunes correccions a la documentació de l'expedient de la proposta de Modificació puntual núm. 3 consistent en el canvi de qualificació d'eixample a espai lliure públic per dur a terme l'ampliació del sistema general espai lliure públic (SGELP-11, zona verda interior).

2.- RESOLDRE de nou les al·legacions presentades durant el termini d'informació pública, en el sentit expressat en el present informe-proposta de la Modificació puntual núm. 3 del PGOU d'Inca.

3.- SOTMETRE a informació pública pel termini de 30 dies, mitjançant anuncis que es publicaran en el butlletí Oficial de les Illes Balears, un dels diaris de major circulació de la Comunitat Autònoma i a la seu electrònica de l'Ajuntament, l'expedient de Modificació del PGOU d'Inca amb les corresponents correccions, durant el qual es podrà examinar l'expedient a la Secretaria General (Àrea d'Urbanisme, Habitatge i Patrimoni) d'aquest Ajuntament per formular els suggeriments i al.legacions que es considerin oportunes.

4.- NOTIFICAR, personalment, el present acord a les persones i/o interessats que hagin presentat al·legacions i/o suggeriments durant la darrera informació pública."

La qual cosa es comunica, perquè en prengueu coneixement i tengui els efectes oportuns.

 

Inca, 1 de desembre de 2020

El batle-president Virgilio Moreno Sarrió