Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 12140
Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports, de concessió i de denegació d’ajudes a l’empara de l’Ordre de dia 10 d’agost de 2020 per la qual s’estableixen les bases reguladores i la convocatòria extraordinària d’ajuts a la conciliació destinats a pal·liar els efectes de la COVID-19 (Línia D)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La directora general d'Infància, Joventut i Famílies ha formulat la proposta de resolució següent:

Fets

1. Les persones que figuren en els annexos 1 i 2 d'aquesta proposta han presentat a la Conselleria d'Afers Socials i Esports una sol·licitud de subvenció en relació amb la Línia D prevista a l'Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports de dia 10 d'agost de 2020 per la qual s'estableixen les bases reguladores i la convocatòria extraordinària d'ajuts a la conciliació destinats a pal·liar els efectes de la COVID-19.

2. Dia 2, 6 i 12 de novembre de 2020, respectivament, es varen publicar a la seu electrònica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears propostes de resolució de la directora general d'Infància, Joventut i Famílies, de concessió i denegació de subvencions, dictades a l'empara de l'Ordre citada.

3. D'acord amb l'article 8.5 de l'Ordre i convocatòria, les persones interessades varen tenir un termini de 10 dies hàbils per presentar al·legacions a les propostes de resolució, comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat.

4. Dins aquest termini, les persones interessades han presentat al·legacions contra la proposta de denegació de subvenció en relació amb els expedientes que se citen a continuació: CS 2/2020 SJ D049, CS 2/2020 SJ D044, CS 2/2020 SJ D144, CS 2/2020 SJ D147, CS 2/2020 SJ D294, CS 2/2020 SJ D281, i CS 2/2020 SJ D460.

Vistes les al·legacions presentades i revisats els expedients citats, es formulen les consideracions següents:

En relació amb l'expedient CS 2/2020 SJ D049, la persona interessada formula, en síntesi, les al·legacions següents:

Que l'entitat promotora de l'activitat és una associació inscrita en el registre d'associacions de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i que les associacions inscrites en aquest registre es regeixen per la Llei orgànica 1/2002, de 22 de març, reguladora del dret d'associació. Cita els articles 1.2 i 13 de la Llei orgànica 1/2002.

Que en una reunió prèvia, l'entitat promotora va deixar constància de que no es duria a terme l'activitat si no s'arribava a un mínim d'inscripcions que la fessin rendible. Que tot i tractar-se d'una associació sense ànim de lucre, en l'activitat per a la qual se sol·licità l'ajut, la promotora actuà amb la finalitat d'obtenir un benefici.

D'acord amb la documentació que consta a l'expedient, es desestimen les al·legacions, de conformitat amb els motius següents:

L'article 3.1 apartat d) de l'Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports de dia 10 d'agost de 2020 per la qual s'estableixen les bases reguladores i la convocatòria extraordinària d'ajuts a la conciliació destinats a pal·liar els efectes de la COVID-19, disposa que, en el marc de la Línia D poden ser beneficiàries dels ajuts les persones físiques «que inscriguin en els seus filles i filles d'entre 3 i 14 anys en activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil de Mallorca, d'acord amb les definicions establertes a l'article 37.4 del Decret 23/2018, de 6 de juliol, pel qual es desplega parcialment la Llei 10/2006, de 26 de juliol, integral de la joventut promoguts per entitats diferents a les previstes a la Línia A. [...]».

Les entitats previstes a la Línia A se citen a l'apartat a) de l'article indicat, en els termes següents: «Entitats integrants de l'Administració local i els seus ens instrumentals dependents i entitats sense ànim de lucre [...]».

En aquest cas concret, d'acord amb les dades que consten als registres del Consell de Mallorca, l'activitat per la qual se sol·licità la subvenció, va ser promoguda per una entitat que té forma jurídica d'associació, les quals no poden tenir ànim de lucre.

Cal apuntar que el fet de no tenir ànim de lucre no impedeix que les associacions puguin desenvolupar activitats econòmiques generadores de guanys, però sí que implica que els possibles beneficis no puguin ser repartits entre els socis, sinó que han de redundar en el compliment de les finalitats de l'entitat.

D'acord amb tot l'anterior,cal concloure que l'entitat promotora de l'activitat està constituïda com a associació, per la qual cosa es tracta d'una entitat sense ànim de lucre, motiu pel qual la participació en aquesta activitat no és subvencionable en la Línia D, d'acord amb el que disposa l'Ordre que regeix les bases i la convocatòria.

En relació amb els expedients CS2/2020 SJ D044 i CS 2/2020 SJ D144, les persones interessades, en síntesi, manifesten el següent:

Citen els punts 2 i 3 de l'article 1 de l'Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports de dia 10 d'agost de 2020 per la qual s'estableixen les bases reguladores i la convocatòria extraordinària d'ajuts a la conciliació destinats a pal·liar els efectes de la COVID-19, i transcriuen un fragment del fonament de dret primer de la sentència del Tribunal Suprem, de 21de setembre de 1995.

Que les bases reguladores i la convocatòria fomenten a la Línia D ajuts a les famílies que inscriguin els seus fills i filles en activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil de Mallorca promogudes per la iniciativa privada. Que es nega l'accés a aquesta línia amb l'argument que aquestes activitats són duites a terme per una entitat privada sense ànim de lucre.

Que les bases reguladores i la convocatòria no exclouen les activitats promogudes per la iniciativa privada i duites a terme per entitats sense ànim de lucre. Que el preàmbul de l'Ordre justifica el foment de les línies de subvenció (transcrivint-ne dos fragments).

Que l'Administració no pot, un cop aprovades les bases reguladores, restringir la concessió de les subvencions amb criteris no prevists a les bases.

D'acord amb la documentació que consta a l'expedient, es desestimen les al·legacions, de conformitat amb els motius següents:

L'article 3.1 d) de l'Ordre que regula les bases i la convocatòria de la subvenció disposa que, en el marc de la Línia D, poden ser beneficiàries dels ajuts les persones físiques «que inscriguin en els seus filles i filles d'entre 3 i 14 anys en activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil de Mallorca, d'acord amb les definicions establertes a l'article 37.4 del Decret 23/2018, de 6 de juliol, pel qual es desplega parcialment la Llei 10/2006, de 26 de juliol, integral de la joventut promoguts per entitats diferents a les previstes a la Línia A. [...]».

Les entitats previstes a la Línia A se citen a l'apartat a) de l'article indicat, en els termes següents: «Entitats integrants de l'Administració local i els seus ens instrumentals dependents i entitats sense ànim de lucre [...]».

Cal posar de relleu que quan l'article 3.1 a) fa referència a «entitats sense ànim de lucre» inclou tant les d'iniciativa pública com privada.

En conseqüència, és evident que no s'aplica cap criteri no previst a les bases reguladores i a la convocatòria, atès que l'article 3.1 d) no contempla com a subvencionables dins la Línia D les activitats promogudes, genèricament, per entitats sense ànim de lucre, consideració que també exclou aquelles d'iniciativa privada.

En ambdós expedients es constata que l'entitat promotora de l'activitat té forma jurídica d'associació, la qual cosa implica que es tracta d'una entitat sense ànim de lucre.

En relació amb l'expedient CS 2/2020 SJ D147, la persona interessada formula, en síntesi, les al·legacions següents:

Cita els articles 1.2 d), 3.1 d) i 3.3 d) de l'Ordre que regula les bases i la convocatòria de la subvenció, indicant que es tractava d'activitats promogudes per la iniciativa privada; que les activitats es varen dur a terme entre els dies 1 de juliol i 31 d'agost de 2020; que es complien els requisits d'edat dels menors; i que s'exercia activitat retribuïda en el moment de percebre l'ajut.

D'acord amb la documentació que consta a l'expedient, es desestimen les al·legacions, de conformitat amb els motius següents:

S'ha de tenir present que la causa d'exclusió en aquest supòsit és que les activitats respecte de les quals se sol·licitava la subvenció havien estat promogudes per entitats sense ànim de lucre.

D'acord amb l'article 3.1 apartat d) de l'Ordre que regula les bases i la convocatòria, en el marc de la Línia D poden ser beneficiàries dels ajuts les persones físiques «que inscriguin en els seus filles i filles d'entre 3 i 14 anys en activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil de Mallorca, d'acord amb les definicions establertes a l'article 37.4 del Decret 23/2018, de 6 de juliol, pel qual es desplega parcialment la Llei 10/2006, de 26 de juliol, integral de la joventut promoguts per entitats diferents a les previstes a la Línia A. [...]».

Les entitats previstes a la Línia A se citen a l'apartat a) de l'article indicat, en els termes següents: «Entitats integrants de l'Administració local i els seus ens instrumentals dependents i entitats sense ànim de lucre [...]».

En aquest cas concret, d'acord amb les dades que consten als registres del Consell de Mallorca, les activitats per les quals es va sol·licitar la subvenció, varen ser promogudes per dues entitats que tenen forma jurídica d'associació, les quals no poden tenir ànim de lucre.

En conseqüència, i atès el que disposa l'article 3.1 apartats a) i d) de l'Ordre que regula les bases i la convocatòria, la participació en aquestes activitats no pot ser subvencionable.

En relació amb l'expedient CS 2/2020 SJ D294, la persona interessada formula, en síntesi, les al·legacions següents:

Que va tramitar la sol·licitud a través del Registre Electrònic Comú i que, atès que era la primera vegada que l'utilitzava, va cometre errades que hagués pogut solucionar a l'acte en cas d'haver tramitat la sol·licitud de manera presencial.

Que adjunta declaració responsable signada del compliment de la normativa que regeix els ajuts i document de vida laboral, per acreditar que durant el període per al qual se sol·licita l'ajuda, ambdós progenitors exercien una activitat retribuïda per compte d'altri.

D'acord amb la documentació que consta a l'expedient, s'estimen parcialment les al·legacions, de conformitat amb els motius següents:

L'article 3.3 d) de l'Ordre que regula les bases i la convocatòria, preveu que, amb caràcter específic, les persones beneficiàries han de complir el requisit següent:

b) Els dos progenitors integrants de la unitat familiar, o l'únic, en el cas de famílies monoparentals, han d'exercir una activitat retribuïda per compte d'altri o propi, o tenir una incapacitat permanent absoluta per treballar, durant el temps que es rebi l'ajuda.

Vista la documentació que consta a l'expedient, es comprova que ambdós progenitors varen desenvolupar una activitat retribuïda, si bé un d'ells es trobava en situació de suspensió contractual entre els dies 1 i 8 d'agost de 2020.

Per tant, atès que la sol·licitud de subvenció es va formular en relació amb la participació en una activitat entre els dies 1 i 31 d'agost de 2020, es prenen en consideració les al·legacions presentades, si bé a efectes subvencionables, s'ha d'excloure el període comprès entre els dies 1 i 8 d'agost de 2020.

En relació amb l'expedient CS 2/2020 SJ D281, la persona interessada formula, en síntesi, les al·legacions següents:

Que només li han estat concedits 200,00 € de subvenció.

Que li enviaren un requeriment sol·licitant-li els rebuts de pagament i que especificàs la forma de pagament, i que va aportar dos certificats expedits per l'empresa, que no han estat acceptats.

Que presenta factures especificant la forma de pagament.

Que la declaració de veracitat de dades bancàries ja es va presentar emplenada correctament.

Que sol·licita la revisió de la documentació per a que li puguin ingressar un import de 400,00 €.

D'acord amb la documentació que consta a l'expedient, es desestimen les al·legacions, de conformitat amb els motius següents:

La persona interessada figura en la relació de persones beneficiàries que acompanya la proposta de resolució de la directora general d'Infància, Joventut i Famílies, de dia 6 de novembre de 2020 (annex 1), de conformitat amb la qual se li concedeix una subvenció per import de 200,00 €, prenent en consideració la participació de dos menors en una activitat d'educació en el temps lliure infantil i juvenil durant el període d'un mes.

En aquest cas concret, cal posar de relleu que la sol·licitud de subvenció es va formular en relació amb la participació de dos menors d'edat a dues activitats diferents: una promoguda per la Fundació Col·legi Sant Josep Obrer (entre els dies 1 i 31 de juliol de 2020) i una altra promoguda per Dic Drac, SLU (entre els dies 1 i 31 d'agost de 2020).

Es constata que, tal i com indica la persona interessada, des del Servei de Joventut, se li va formular un requeriment, en el qual se la instava a acreditar el pagament de l'activitat promoguda per Dic Drac, SLU, i a la presentació de la declaració de dades bancàries completament emplenada.

Així mateix, en el mateix requeriment es formulava l'observació següent:

Cal recordar que no poden ser objecte de subvenció de la línia D de la convocatòria, les inscripcions en activitats d'educació en el temps lliure promogudes per entitats sense ànim de lucre (clubs esportius, associacions, fundacions, congregacions religioses...).

 

Consta a l'expedient que el requeriment va ser atès en termini amb la aportació de la documentació requerida, que va ser presa en consideració.

Amb les al·legacions a la proposta de resolució, la persona interessada aporta documentació relacionada amb l'activitat que, precisament, ha estat objecte de subvenció, és a dir, la promoguda per Dic Drac, SLU, corresponent al període comprès entre els dies 1 i 31 d'agost de 2020.

En aquesta tessitura cal assenyalar que l'article 3.1 apartat d) de l'Ordre que regula les bases i la convocatòria, disposa que en el marc de la Línia D poden ser beneficiàries dels ajuts les persones físiques «que inscriguin en els seus filles i filles d'entre 3 i 14 anys en activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil de Mallorca, d'acord amb les definicions establertes a l'article 37.4 del Decret 23/2018, de 6 de juliol, pel qual es desplega parcialment la Llei 10/2006, de 26 de juliol, integral de la joventut promoguts per entitats diferents a les previstes a la Línia A. [...]».

Les entitats previstes a la Línia A se citen a l'apartat a) de l'article indicat, en els termes següents: «Entitats integrants de l'Administració local i els seus ens instrumentals dependents i entitats sense ànim de lucre [...]».

En aquest sentit, tal com ja va ser advertida la persona interessada en el requeriment que se li va formular, les inscripcions en activitats promogudes per una entitat sense ànim de lucre -i una fundació ho és- no poden ser objecte de subvenció, d'acord amb la convocatòria.

De conformitat amb tot l'anterior, en aquest supòsit únicament es pot considerar subvencionable l'activitat promoguda per Dic Drac, SLU.

En relació amb l'expedient CS 2/2020 SJ D460, la persona interessada formula, en síntesi, les al·legacions següents:

Que dia 21 de juliol de 2020 va presentar una sol·licitud per ajudes a la conciliació destinades a pal·liar els efectes de la Covid i que se l'ha informada de que està fora de termini.

Que entén que està fora de termini perquè es va anticipar a la presentació. Que va cridar per telèfon i que l'informaren que ja es podien sol·licitar. Que considera que li podrien haver contestat amb anterioritat, per poder fer la sol·licitud el dia estipulat.

D'acord amb la documentació que consta a l'expedient, es desestimen les al·legacions, de conformitat amb els motius següents:

L'Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports per la qual s'estableixen les bases reguladores i la convocatòria extraordinària d'ajuts a la conciliació destinats a pal·liar els efectes de la COVID-19, va ser dictada dia 10 d'agost de 2020 i publicada al Butlletí Oficial de les Illes Balears dia 11 d'agost de 2020.

El termini de presentació de sol·licituds que preveia la convocatòria s'iniciava dia 1 de setembre i finalitzava dia 8 d'octubre de 2020.

En aquest cas, la data de presentació al·legada (dia 21 de juliol de 2020) no només no s'ajusta al període habilitat per a la presentació de sol·licituds, sinó que és fins i tot anterior a la data en la qual la consellera d'Afers Socials i Esports dictà l'Ordre de bases reguladores i de convocatòria i a la seva publicació.

Per tant, dia 21 de juliol de 2020 no tan sols no s'havia obert el termini de presentació de sol·licituds, sinó ni tan sols s'havien aprovat les bases reguladores ni la convocatòria.

Per altra banda, cal afegir que la sol·licitud de la persona interessada va tenir entrada a la Conselleria d'Afers Socials i Esports dia 19 d'octubre de 2020, provinent d'un registre de l'Ajuntament de Palma, fent constar l'ajuntament com a data de sortida dia 16 d'octubre de 2020.

A banda de l'extemporaneïtat, la documentació presentada no anava acompanyada del formulari de sol·licitud corresponent, de la còpia del llibre de família, del document que acreditàs la inscripció del/s menor/s en l'activitat, del comprovant del pagament de l'activitat, ni de la declaració responsable sobre el compliment dels requisits de treball prevists a la convocatòria. Si bé es va presentar un certificat emès pel banc on la persona interessada hi té un compte obert, tampoc no es va aportar la declaració de veracitat de les dades bancàries.

D'acord amb tot l'anterior, no es poden prendre en consideració les al·legacions formulades per la persona interessada.

5. Així mateix, dins el termini d'al·legacions, s'ha rebut una comunicació en relació amb l'expedient CS 2/2020 SJ D021 -que figurava a la relació de persones beneficiàries, amb import d'ajut proposat de 400,00 €- per mitjà de la qual la persona interessada informa de la concessió per part d'una altra Administració d'un ajut de 600,00 € per a la mateixa finalitat.

D'acord amb l'anterior, revisat l'expedient i atesa la concurrència de subvencions, s'aplica una minoració de la subvenció a concedir, que queda finalment quantificada en un total de 30,00 €.

6. Per altra banda, a l'empara del que disposa l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, es rectifiquen d'ofici els errors materials, de fet o aritmètics següents, detectats en les propostes de resolució dictades, en relació amb els expedients que se citen seguidament:

Expedient

Allà on deia:

Havia de dir:

CS 2/2020 SJ D009

2 persones 1 mes

2 persones 2 mesos

CS 2/2020 SJ D027

1 persona 2 mesos

1 persona 1 mes

CS 2/2020 SJ D078

2 persones 1 mes i mig

2 persones 1 mes

CS 2/2020 SJ D090

1 persona 1 mes

1 persona 2 mesos

CS 2/2020 SJ D093

200,00 €

400,00 €

CS 2/2020 SJ D142

2 persones 1 mes i 17 dies

2 persones 1 mes i 7 dies

CS 2/2020 SJ D259

41524450L

41524450C

CS 2/2020 SJ D288

170,00 €

200,00 €

CS 2/2020 SJ D297

43156560C

43156560G

7. Pel que fa als expedients que figuren a la relació de persones beneficiàries (annex 1), l'òrgan instructor ha examinat les sol·licituds i està conforme amb els aspectes següents:

- Les persones beneficiàries han presentat les sol·licituds dins el termini i en la forma escaient, i han adjuntat la documentació exigida per la convocatòria.

- Les persones beneficiàries han declarat estar al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social i amb l'Administració Tributària, d'acord amb allò previst a l'article 11, apartat f) in fine, del Text refós de la Llei de Subvencions, aprovat pel Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre.

- Les persones beneficiàries han acceptat la proposta de resolució de manera expressa, o ha transcorregut el termini establert a l'article 8.6 de l'Ordre de bases reguladores i convocatòria per entendre que l'acceptació s'ha produït tàcitament.

8. La subvenció es distribueix en les quanties especificades en l'annex 1, per persona beneficiària, i hi ha crèdit adequat i suficient a la partida pressupostària 17201 413G01 48000 00 (famílies i institucions sense ànim de lucre) dels pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2020.

9. Es deneguen les sol·licituds de subvencions que s'inclouen a l'annex 2, amb indicació en cada cas de la causa de denegació.

Fonaments de dret

1. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, que té per objecte, entre d'altres, regular els requisits de validesa i eficàcia dels actes administratius i el procediment administratiu comú a totes les administracions públiques.

2. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions.

3. L'Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports de dia 10 d'agost de 2020 per la qual s'estableixen les bases reguladores i la convocatòria extraordinària d'ajuts a la conciliació destinats a pal·liar els efectes de la COVID-19.

4. Les propostes de resolució de la directora general d'Infància, Joventut i Famílies de dia 2 i dia 6 de novembre de 2020.

Proposta de resolució

Propòs a la consellera d'Afers Socials i Esports que dicti una Resolució en els termes següents:

1. Aprovar un primer llistat de concessió d'ajuts a famílies que hagin inscrit els seus fills i filles en activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil de Mallorca promogudes per la iniciativa privada, en el marc de la Línia D, prevista a l'Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports de dia 10 d'agost de 2020 per la qual s'estableixen les bases reguladores i la convocatòria extraordinària d'ajuts a la conciliació destinats a pal·liar els efectes de la COVID-19 a les persones beneficiàries que figuren en l'annex 1.

2. Autoritzar i disposar la despesa; reconèixer l'obligació, i proposar el pagament global de 37.351,77 € a favor de les persones beneficiàries que figuren en l'annex 1, per l'import individual que aquest annex 1 disposa, amb càrrec a la partida 17201 413G01 48000 00 dels pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a 2020.

3. Denegar la la concessió d'ajuts corresponents a la Línia D prevista a l'Ordre citada a les persones sol·licitants que figuren en l'annex 2, pels motius que s'expressen en cada cas.

4. Recordar l'obligació de les persones beneficiàries de comunicar la sol·licitud o obtenció d'altres subvencions per a la mateixa finalitat. Aquesta comunicació s'ha de fer dins el termini de tres dies hàbils des de la sol·licitud o l'obtenció de la subvenció recurrent. Així mateix, aquestes persones beneficiaries han de comunicar, en els mateixos termes , l'obtenció d'aquesta subvenció a l'altra administració o entitat subvencionadora.

5. Notificar a les persones beneficiaries aquesta Resolució mitjançant la seva publicació a la seu electrònica de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Vista la proposta de resolució de la directora general d'Infància, Joventut i Famílies, dict la següent

Resolució

Manifestar la conformitat amb la proposta de resolució i dictar-ne resolució en els mateixos termes.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució -que exhaureix la via administrativa- es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que l'ha dictada en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

D'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, també es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació.

 

Palma, 30 de novembre de 2020

La consellera d'Afers Socials i Esports Fina Santiago Rodríguez La directora general proposant Marta Carrió Palou

 

 

Annex 1 Relació de persones beneficiàries, amb indicació de l'import de l'ajut

Queden inclosos en el llistat següent els beneficiaris que han declarat sota la seva responsabilitat complir amb els requisits prevists a l'Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports de dia 10 d'agost de 2020 per la qual s'estableixen les bases reguladores i la convocatòria extraordinària d'ajuts a la conciliació destinats a pal·liar els efectes de la COVID-19, així com la resta de normativa aplicable al procediment, i que, en particular, han de reunir els requisits següents:

  1. Que els fills i filles causants compleixen amb els requisits d'edat prevists a la convocatòria.

  2. Que el temps de participació en les activitats queda integrat dins el període subvencionable (de dia 1 de juliol a dia 31 d'agost de 2020).

  3. Que les activitats respecte de les quals han sol·licitat l'ajut han estat promogudes per entitats diferents a les previstes per a la Línia A de l'Ordre, és a dir, que no han estat organitzades per entitats integrants de l'Administració local i els seus ens independents, o per entitats sense ànim de lucre.

  4. Que els dos progenitors integrants de la unitat familiar, o l'únic, en el cas de famílies monoparentals, exercien una activitat retribuïda per compte d'altri o propi, o tenien una incapacitat permanent absoluta per treballar, en relació amb el període pel qual es rep l'ajuda.

De conformitat amb l'article 24 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions, l'obtenció de subvencions incompatibles amb aquesta, donarà lloc a la modificació de la resolució de concessió, la qual cosa implicarà la pèrdua del dret al cobrament total o parcial de la subvenció i, si escau, el reintegrament de les quantitats percebudes indegudament.

Expedient

DNI/NIE

Import base subvenció

Número de persones i període presos en consideració

Import subvenció

CS 2/2020 SJ

D005

43131324E

305,25 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D009

43153276D

1.318,50 €

2 persones 2 mesos

400,00 €

CS 2/2020 SJ

D027

43105068D

185,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D001

02609547J

465,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D008

20825651W

747,00 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D011

43097258L

204,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D012

X2758701N

1.015,00 €

1 persona 36 dies / 1 persona 2 mesos

319,99 €

CS 2/2020 SJ

D013

43151459D

340,00 €

1 persona 26 dies

86,67 €

CS 2/2020 SJ

D028

43156969E

387,60 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D088

30609144P

602,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D096

43082312T

415,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D015

28922148Q

250,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D021

X5246832A

630,00 €

2 persones 2 mesos

30,00 €

CS 2/2020 SJ

D076

43090114M

310,00 €

1 persona 1 mes i mig

150,00 €

CS 2/2020 SJ

D077

43100997D

556,00 €

1 persona 1 mes i mig

150,00 €

CS 2/2020 SJ

D078

43045120E

1.230,00 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D115

43151330H

408,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D116

43146426J

630,20 €

2 persones 1 mes i mig

300,00 €

CS 2/2020 SJ

D025

43124394S

1.040,00 €

2 persones 2 mesos

400,00 €

CS 2/2020 SJ

D026

43151370N

468,40 €

1 persona 19 dies

61,29 €

CS 2/2020 SJ

D058

43154139K

390,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D039

43135703P

1.320,01 €

3 persones 2 mesos

600,00 €

CS 2/2020 SJ

D040

X1490656A

159,00 €

1 persona 2 quinzenes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D033

43183623L

204,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D036

18221161D

719,00 €

2 persones 2 mesos

400,00 €

CS 2/2020 SJ

D037

43104739W

547,25 €

2 persones 25 dies

166,66 €

CS 2/2020 SJ

D038

74663441J

492,00 €

2 persones 8 dies

53,34 €

CS 2/2020 SJ

D041

44326934T

236,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D050

45187865H

300,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D052

25459975X

255,00 €

1 persona 1 mes i mig

150,00 €

CS 2/2020 SJ

D053

09811241Q

960,00 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D063

43163462Y

1.053,00 €

3 persones 2 mesos

600,00 €

CS 2/2020 SJ

D057

X7751242N

210,50 €

1 persona 2 quinzenes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D061

43077371G

1.664,00 €

2 persones 34 dies

226,67 €

CS 2/2020 SJ

D062

12779132X

400,00 €

1 persona 1 mes i mig

150,00 €

CS 2/2020 SJ

D064

74651320J

175,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D066

43106885D

400,00 €

2 persones 2 mesos

400,00 €

CS 2/2020 SJ

D068

43064862F

646,00 €

2 persones 10 dies

66,67 €

CS 2/2020 SJ

D117

37335769F

740,01 €

2 persones 1 mes i mig

300,00 €

CS 2/2020 SJ

D072

06250962E

442,50 €

2 persones 1 mes i mig

300,00 €

CS 2/2020 SJ

D080

37340079Q

360,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D069

43105370N

151,50 €

1 persona 15 dies

50,00 €

CS 2/2020 SJ

D071

78215528A

240,00 €

2 persones 15 dies

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D074

43124209Z

203,30 €

2 persones 15 dies

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D079

78215619W

399,00 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D085

43149870F

408,00 €

2 persones 1 mes i mig

300,00 €

CS 2/2020 SJ

D086

43137562G

566,00 €

2 persones 12 dies

80,00 €

CS 2/2020 SJ

D087

43121700N

738,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D089

43193196R

280,00 €

1 persona 26 dies

86,67 €

CS 2/2020 SJ

D090

43104638Q

629,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D098

43090706E

305,25 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D105

43096662K

794,80 €

1 persona 27 dies

90,00 €

CS 2/2020 SJ

D109

34069418R

390,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D093

43160918S

544,01 €

2 persones 2 mesos

400,00 €

CS 2/2020 SJ

D094

43213745B

500,00 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D099

43103949V

646,00 €

2 persones 26 dies

173,33 €

CS 2/2020 SJ

D102

43103703R

992,00 €

2 persones 3 setmanes

140,00 €

CS 2/2020 SJ

D106

43087338N

330,00 €

1 persona 19 dies

63,33 €

CS 2/2020 SJ

D108

43086531X

894,00 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D111

41515487G

235,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D112

45300523E

370,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D122

43082398V

203,50 €

2 persones 15 dies

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D128

37337200N

620,00 €

2 persones 1 mes i 12 dies

280,00 €

CS 2/2020 SJ

D134

46138969A

168,00 €

3 persones 1 mes

168,00 €

CS 2/2020 SJ

D141

43114502J

602,00 €

3 persones 1 mes

300,00 €

CS 2/2020 SJ

D120

53112555N

390,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D121

18235890H

500,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D123

37342998Z

140,00 €

1 persona 2 mesos

140,00 €

CS 2/2020 SJ

D124

43136976Q

385,50 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D129

41520887E

140,00 €

1 persona 2 mesos

140,00 €

CS 2/2020 SJ

D130

43155753W

126,00 €

2 persones 1 mes

126,00 €

CS 2/2020 SJ

D132

41520441J

252,00 €

2 persones 2 mesos

252,00 €

CS 2/2020 SJ

D133

43153506D

460,50 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D135

78217215B

140,00 €

1 persona 2 mesos

140,00 €

CS 2/2020 SJ

D142

43096813B

601,00 €

2 persones 1 mes i 7 dies

246,66 €

CS 2/2020 SJ

D140

71766480V

730,50 €

2 persones 1 mes i mig

300,00 €

CS 2/2020 SJ

D151

78215529G

691,00 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D152

43144860B

408,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D153

43094887V

318,00 €

1 persona 2 setmanes

46,66 €

CS 2/2020 SJ

D154

43085097W

250,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D155

43137412S

203,30 €

2 persones 15 dies

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D143

43102290Z

788,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D165

34067421M

646,00 €

1 persona 25 dies

83,33 €

CS 2/2020 SJ

D160

43088613E

2.040,00 €

2 persones 41 dies

273,33 €

CS 2/2020 SJ

D161

12378792P

295,00 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D167

43105408G

669,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D168

43103150T

352,00 €

2 persones 2 mesos

352,00 €

CS 2/2020 SJ

D169

43145857L

130,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D170

43128980R

247,00 €

2 persones 2 setmanes

93,32 €

CS 2/2020 SJ

D002

43145551N

639,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D031

43193195T

270,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D149

43116223D

220,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D159

37342132E

260,00 €

1 persona 18 dies

60,00 €

CS 2/2020 SJ

D164

41535047Z

360,00 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D173

43080027S

556,00 €

1 persona 43 dies

140,00 €

CS 2/2020 SJ

D182

78216289M

200,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D184

43128767H

155,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D157

37338440X

400,00 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D208

18220778V

175,00 €

1 persona 17 dies

56,66 €

CS 2/2020 SJ

D193

43113496L

2.407,00 €

1 persona 54 dies / 1 persona 47 dies

336,67 €

CS 2/2020 SJ

D188

X4478425A

215,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D189

43099532Q

618,00 €

1 persona 29 dies

96,67 €

CS 2/2020 SJ

D192

43124350V

449,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D194

43116182Z

606,20 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D196

34067128B

140,00 €

1persona 2 mesos

140,00 €

CS 2/2020 SJ

D197

41520015R

840,00 €

1 persona 2 mesos / 1 persona 1 mes i mig

350,00 €

CS 2/2020 SJ

D206

43095163V

335,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D202

43081856G

357,00 €

1 persona 1 mes i mig / 1 persona 1 mes

250,00 €

CS 2/2020 SJ

D203

43120770W

255,00 €

1 persona 1 mes i mig

150,00 €

CS 2/2020 SJ

D205

43108378F

380,00 €

1 persona 1 mes i mig

150,00 €

CS 2/2020 SJ

D225

47873126Y

424,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D218

78035082S

275,00 €

1 persona 18 dies

60,00 €

CS 2/2020 SJ

D245

43106677P

112,50 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D211

41743620T

468,00 €

1 persona 15 dies / 1 persona 10 dies

83,33 €

CS 2/2020 SJ

D239

44308845N

796,50 €

2 persones 46 dies

306,66 €

CS 2/2020 SJ

D240

43079394A

311,00 €

1 persona 1 mes i mig

150,00 €

CS 2/2020 SJ

D244

41523226S

150,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D248

41517599T

215,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D227

43162896S

330,00 €

1 persona 1 mes i mig

150,00 €

CS 2/2020 SJ

D229

41742019D

455,00 €

1 persona 6 dies

20,00 €

CS 2/2020 SJ

D234

03444863S

347,50 €

1 persona 2 quinzenes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D254

41522017W

360,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D256

43142162G

126,00 €

1 persona 9 dies

30,00 €

CS 2/2020 SJ

D257

37338651Z

300,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D258

41517609X

150,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D259

41524450C

150,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D236

43016983Z

760,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D237

43111362R

747,00 €

2 persones 19 dies

126,66 €

CS 2/2020 SJ

D250

41520243E

164,00 €

1 persona 22 dies

73,33 €

CS 2/2020 SJ

D251

32802996M

203,30 €

2 persones 15 dies

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D260

43037340Q

216,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D280

43145766C

196,00 €

1 persona 2 mesos / 1 persona 1 mes

196,00 €

CS 2/2020 SJ

D264

43138016K

399,00 €

2 persones 2 mesos

399,00 €

CS 2/2020 SJ

D266

41521410Q

130,00 €

1 persona 10 dies

33,33 €

CS 2/2020 SJ

D267

43127927Y

80,00 €

1 persona 10 dies

33,33 €

CS 2/2020 SJ

D269

43145632R

385,00 €

2 persones 41 dies

273,30 €

CS 2/2020 SJ

D270

43130729W

710,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D273

43128153W

136,00 €

2 persones 15 dies

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D274

Y1141625B

362,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D286

44327686Q

370,00 €

1 persona 1 mes i 14 dies

146,66 €

CS 2/2020 SJ

D288

37338699Q

345,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D281

43145063F

272,00 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D291

43156560G

330,00 €

1 persona 1 mes i mig

150,00 €

CS 2/2020 SJ

D294

43111350N

305,25 €

2 persones 22 dies

146,66 €

CS 2/2020 SJ

D296

43077457K

220,00 €

1 persona 6 dies

20,00 €

CS 2/2020 SJ

D298

41519726B

176,00 €

2 persones 1 mes

176,00 €

CS 2/2020 SJ

D304

43092647P

728,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D313

43099766C

1.008,00 €

2 persones 32 dies

213,33 €

CS 2/2020 SJ

D314

43094434R

365,00 €

1 persona 1 mes i 17 dies

156,66 €

CS 2/2020 SJ

D344

43131091L

360,75 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D020

12388629R

360,00 €

1 persona 2 quinzenes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D075

78212610Y

210,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D014

43064421A

440,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D017

43084732M

230,00 €

1 persona 1 mes i 1 setmana

123,33 €

CS 2/2020 SJ

D114

41521947R

140,00 €

1 persona 2 mesos

140,00 €

CS 2/2020 SJ

D045

18030177V

272,00 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D046

43103878S

277,00 €

1 persona 1 mes i mig

150,00 €

CS 2/2020 SJ

D100

43012567Z

430,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D172

37337232K

140,00 €

1 persona 2 mesos

140,00 €

CS 2/2020 SJ

D186

43079330P

85,00 €

1 persona 5 dies

16,66 €

CS 2/2020 SJ

D187

43115204W

128,00 €

1 persona 1 dia

3,33 €

CS 2/2020 SJ

D222

41459123J

300,00 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D243

43132662A

216,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D247

76914382J

1.000,00 €

2 persones 19 dies

126,66 €

CS 2/2020 SJ

D232

43113478R

305,25 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D261

41519396A

140,00 €

1 persona 2 mesos

140,00 €

CS 2/2020 SJ

D263

18047796H

489,00 €

1 persona 1 mes i mig

150,00 €

CS 2/2020 SJ

D278

77008374G

680,50 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D285

37337806C

200,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D287

31691040F

292,50 €

1 persona 1 mes i mig

150,00 €

CS 2/2020 SJ

D292

52348066C

160,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D302

78215547E

704,00 €

2 persones 26 dies

173,33 €

CS 2/2020 SJ

D318

43100742F

1.149,01 €

3 persones 1 mes i mig

450,00 €

CS 2/2020 SJ

D306

78215026F

810,00 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D307

43117875M

360,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D317

34065249H

266,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D335

X2211663Y

280,00 €

2 persones 12 dies

80,00 €

CS 2/2020 SJ

D320

43094971D

280,00 €

1 persona 26 dies

86,66 €

CS 2/2020 SJ

D321

47167876M

458,50 €

1 persona 1 mes i 7 dies

123,33 €

CS 2/2020 SJ

D323

47157554X

888,00 €

2 persones 2 mesos

400,00 €

CS 2/2020 SJ

D324

Y3740545T

478,00 €

1 persona 25 dies

83,33 €

CS 2/2020 SJ

D325

46395391K

205,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D326

52404184H

170,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D331

43134840L

600,00 €

2 persones 2 mesos

400,00 €

CS 2/2020 SJ

D336

43101331K

717,60 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D343

74657271F

520,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D341

43117252A

785,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D354

X9291566A

408,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D351

43086888E

260,00 €

2 persones 19 dies

126,66 €

CS 2/2020 SJ

D350

43148729Q

400,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D353

43626665N

270,00 €

2 persones 1 mes i 8 dies

253,33 €

CS 2/2020 SJ

D355

43070241G

340,00 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D356

43106276K

360,75 €

2 persones 24 dies

160,00 €

CS 2/2020 SJ

D357

43068678M

250,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D358

30686169Y

321,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D359

41518150E

125,00 €

1 persona 10 dies

33,33 €

CS 2/2020 SJ

D360

37341405P

390,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D362

43126542R

330,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D363

44329315N

292,60 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D369

78209721S

630,00 €

2 persones 2 mesos

400,00 €

CS 2/2020 SJ

D370

34067078F

192,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D374

79310722Y

439,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D394

36147678G

185,00 €

1 persona 2 mesos

185,00 €

CS 2/2020 SJ

D396

78217310Z

130,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D398

43152016Z

430,00 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D376

43142135T

315,00 €

1 persona 1 mes i 7 dies

123,33 €

CS 2/2020 SJ

D379

43135946K

1.350,00 €

2 persones 21 dies

140,00 €

CS 2/2020 SJ

D381

37340680L

140,00 €

1 persona 8 dies

26,66 €

CS 2/2020 SJ

D382

43089095K

240,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D384

43064938Z

543,30 €

2 persones 20 dies

133,33 €

CS 2/2020 SJ

D385

X7477570V

412,01 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D401

43138331Z

212,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D406

X8991167F

399,50 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D421

43139916N

272,00 €

1 persona 2 mesos

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D386

18236433D

183,00 €

1 persona 1 mes

100,00 €

CS 2/2020 SJ

D409

78214415V

360,75 €

2 persones 26 dies

173,33 €

CS 2/2020 SJ

D413

43136162F

652,00 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D419

43150533A

172,50 €

1 persona 15 dies

50,00 €

CS 2/2020 SJ

D427

37337728B

592,00 €

2 persones 1 mes

200,00 €

CS 2/2020 SJ

D428

78214417L

360,00 €

2 persones 1 mes

200,00 €

 

Annex 2 Relació de persones a les quals es denega la subvenció, amb indicació de la causa de denegació

Expedient

DNI/NIE

Motiu de denegació

CS 2/2020 SJ

D004

43120643J

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D006

43148299T

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D007

43130499W

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D029

20824869W

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D034

43134070P

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D043

43125712E

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D044

43075867H

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D047

44765988F

Activitat promoguda per entitat local

CS 2/2020 SJ

D049

43057881H

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D054

41714006X

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D060

44326223W

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D067

43056520Z

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D070

43120706F

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D073

X4893037V

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D081

43156250Q

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D082

43125596K

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre. Activitat no declarada al Consell de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D083

78211872G

Activitat promoguda per entitat local

CS 2/2020 SJ

D084

34068556J

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D092

43162872Z

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D097

43096825T

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D110

37335591J

Activitat promoguda per entitat local

CS 2/2020 SJ

D113

50458674D

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D118

34069234R

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D119

43147148E

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D125

18222259A

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D126

43098737A

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D136

48487010C

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D137

43159806F

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D138

43171820S

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre. Activitat no declarada al Consell de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D176

43129055F

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D144

43110439K

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D145

41540193P

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D147

41453524A

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D156

50199590C

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D162

41459971X

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre. Activitat efectuada fora de l'illa de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D163

43119911V

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D174

49609150J

Activitat no declarada al Consell de Mallorca. El menor no arribava a l'edat de 3 anys al moment de participar a l'activitat.

CS 2/2020 SJ

D177

43099786V

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D179

43147422C

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D180

43135886F

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D181

43220260V

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D185

X2795711S

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D190

34067311X

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre. Activitat no declarada al Consell de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D207

44082771M

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D217

25396836Y

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D198

43126698L

Activitats promogudes per entitats sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D199

43170192C

Activitat promoguda per entitat local

CS 2/2020 SJ

D200

44325738T

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D204

X6575499Y

La persona sol·licitant no exerceix una activitat retribuïda

CS 2/2020 SJ

D224

43094499C

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre. Activitat no declarada al Consell de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D209

78213554F

Activitat promoguda per entitat local

CS 2/2020 SJ

D210

37336494L

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D212

43127288B

Activitat promoguda per entitat local

CS 2/2020 SJ

D214

37335778Q

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D219

43040723H

Activitat no subvencionable d'acord amb la convocatòria

CS 2/2020 SJ

D220

43040723H

Activitat no subvencionable d'acord amb la convocatòria

CS 2/2020 SJ

D238

78210079M

Activitat promoguda per entitat local

CS 2/2020 SJ

D241

43073701Z

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre. Activitat no declarada al Consell de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D242

78214561W

Participació en l'activitat fora del període subvencionable (activitat 1). Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre (activitat 2).

CS 2/2020 SJ

D246

37341699A

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre. Activitat no declarada al Consell de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D228

43232713G

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D230

43095261T

Activitats promogudes per entitats sense ànim de lucre. Activitats no declarades al Consell de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D231

43096916E

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre. Activitat no declarada al Consell de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D233

43096246L

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre. Activitat no declarada al Consell de Mallorca. Activitat no subvencionable d'acord amb la convocatòria

CS 2/2020 SJ

D299

43088954H

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D300

43130423H

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D312

43163058Q

Activitat promoguda per entitat local

CS 2/2020 SJ

D215

49864525L

La persona sol·licitant declara rebre una subvenció per la mateixa finalitat que sobrepassa el cost subvencionable de l'activitat.

CS 2/2020 SJ

D338

46966992A

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D339

18220950M

Activitat promoguda per entitat local

CS 2/2020 SJ

D340

43056015S

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D361

18224570Z

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D372

38117781L

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D235

43150564B

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D249

18220257W

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D252

43118666Z

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D253

33954276C

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D279

47259413W

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D268

37336358K

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D275

43080913G

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D277

41518513V

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D289

43123620T

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D309

43136604N

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D310

X9980041L

Activitats promogudes per entitats sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D319

43085693T

Activitat no subvencionable d'acord amb la convocatòria

CS 2/2020 SJ

D328

11081721E

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D330

43056269Q

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D332

37340116F

Activitats promogudes per entitats sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D337

49867094N

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D342

41457574M

Activitat efectuada fora de l'illa de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D131

78210412Q

Activitat promoguda per entitat local. Activitat no declarada al Consell de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D373

Y2273347H

Activitat promoguda per entitat local

CS 2/2020 SJ

D364

44461573C

Activitat promoguda per entitat local

CS 2/2020 SJ

D365

49922224B

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D366

37338816H

La persona sol·licitant no acredita exercir una activitat retribuïda.

CS 2/2020 SJ

D367

43147655T

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D388

52179404V

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D389

41516858H

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D392

43107886L

Activitat promoguda per entitat local

CS 2/2020 SJ

D377

43095017D

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D378

X2172067Q

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D380

43126121V

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D399

76144332A

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D400

Y4369842V

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D402

52236556Z

Activitat efectuada fora de l'illa de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D407

43047643S

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D408

43121758R

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D414

43105490V

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D420

75166511G

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D426

43226454R

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D432

78207101V

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D434

43136260J

Sol·licitud presentada fora de termini

CS 2/2020 SJ

D436

43150443M

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D438

50852255Z

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D440

43083551C

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D442

43129991T

Activitat promoguda per entitat local

CS 2/2020 SJ

D352

18227839V

Activitat no declarada al Consell de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D402

52236556Z

Activitat efectuada fora de l'illa de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D445

43466136T

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre. Activitat no declarada al Consell de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D450

X9198202L

Activitat promoguda per entitat local

CS 2/2020 SJ

D456

43135808K

Activitats promogudes per entitats sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D457

43092343A

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre

CS 2/2020 SJ

D458

X4592856D

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre. Activitat no declarada al Consell de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D460

43178321F

Sol·licitud presentada fora de termini

CS 2/2020 SJ

D463

43088711M

Activitat no subvencionable d'acord amb la convocatòria

CS 2/2020 SJ

D010

44325181H

Activitat no declarada al Consell de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D016

43052050Y

Activitat no declarada al Consell de Mallorca (activitat 1). Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre (activitat 2).

CS 2/2020 SJ

D018

43108028W

Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre (activitat 1). Activitat no declarada al Consell de Mallorca (activitat 2).

CS 2/2020 SJ

D023

43067741B

Activitat no declarada al Consell de Mallorca (activitat 1). Activitat promoguda per entitat sense ànim de lucre (activitats 2 i 3).

CS 2/2020 SJ

D032

34065879G

Activitat no declarada al Consell de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D059

43053536C

Activitat no declarada al Consell de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D065

43169875W

Activitat no declarada al Consell de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D091

43135210K

Activitat no declarada al Consell de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D095

43129119W

Activitat no declarada al Consell de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D101

41522339W

Activitat no declarada al Consell de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D103

X4859780H

Activitat no declarada al Consell de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D139

78216506S

Activitat no declarada al Consell de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D146

43107826F

Activitat no declarada al Consell de Mallorca.

CS 2/2020 SJ

D148

43168314M

Activitat no declarada al Consell de Mallorca.