Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 12126
Extracte de l’acord del Consell Executiu del Consell Insular de Menorca, de data 23.11.2020, relatiu a l’aprovació de les bases i la convocatòria per a la concessió d’ajuts del Consell Insular de Menorca per a la redacció o revisió del Pla del Voluntariat per part de les entitats (Exp. 03135-000010-2020)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 537205

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/537205):

Primer. Beneficiaris

Es poden acollir a aquesta convocatòria les entitats privades sense ànim de lucre amb domicili a Menorca que compleixin activitats d'interès general i hagin decidit que la participació voluntària de la ciutadania és un valor imprescindible per assolir la seva missió, i que compleixin els requisits següents:

a) Estar legalment constituïdes, amb un mínim de 12 mesos a comptar des de la publicació de la convocatòria que acompanya les presents bases, i inscrites en els registres corresponents d'acord amb la normativa establerta.

b) Estar integrades per persones voluntàries, sens perjudici del personal assalariat que puguin tenir.

c) Desenvolupar una part o totes les seves actuacions mitjançant activitats de voluntariat.

d) Estar al corrent del compliment de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social i, en el cas de tenir excepció, presentar-la.

e) Han d'actuar dins l'àmbit territorial de Menorca. En el cas que el seu àmbit d'actuació sigui més ampli, s'ha de justificar tot d'acord amb el què consta al punt 2.1 de la base setena.

f) Les diferents delegacions, legalment constituïdes, d'una mateixa entitat privada sense ànim de lucre es poden presentar a aquesta convocatòria si presenten programes específics diferenciats que gestionin de forma autònoma cadascuna d'elles, sempre que no actuïn sobre un mateix municipi.

g) Trobar-se al corrent del pagament d'obligacions per reintegrament de subvencions amb el Consell Insular de Menorca, en el moment de presentar la sol·licitud de subvenció.

h) No estar integrades en una fundació que s'hagi constituït amb una aportació majoritària, directa o indirecta, del Consell Insular de Menorca, o el patrimoni fundacional de la qual, amb caràcter de permanència, estigui format en més d'un 50% per béns o drets aportats o cedits per l'Administració insular.

i) No haver estat mai objecte de sancions administratives fermes ni de sentències condemnatòries per haver exercit o tolerat pràctiques laborals considerades discriminatòries per raó de sexe o de gènere, en compliment de l'article 11 de la Llei 11/2016, de 28 de juliol, d'igualtat de dones i homes.

Segon. Objecte

L'objecte dels ajuts és finançar la redacció, modificació o revisió del pla de voluntariat per entitats privades sense ànim de lucre amb domicili a Menorca que compleixin activitats d'interès general i hagin decidit que la participació voluntària de la ciutadania és un valor imprescindible per assolir la seva missió, i que compleixin els requisits que contempla la llei.

Tercer. Bases reguladores

Aquesta convocatòria es regirà per les bases aprovades pel Consell Executiu del Consell Insular de Menorca en la sessió de caràcter ordinari de dia 23 de novembre de 2020.

Quart. Import

L'import global màxim de la convocatòria és de 15.000 € (quinze mil euros).

 

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) fins el dia 28 de febrer de 2021.

Sisè. Altres dades

L'import màxim que es pot concedir per a cada entitat beneficiaria serà de 1.500 euros.

 

Maó, 3 de desembre de 2020

La secretària del Consell Insular Rosa Salord Oleo