Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 12108
Decret de batlia de recuperació de la delegació de competències en la Junta de Govern Local de les autoritzacions per ocupar la via pública amb taules, cadires, mercaderies i altres elements i infraestructures auxiliars amb motiu de la COVID-19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La batlia presidència a data 25 de novembre de 2020, inscripció núm. 2020/3267, ha dictat  la següent resolució:

´»DECRET DE BATLIA: RECUPERACIÓ DE LA DELEGACIÓ DE COMPETÈNCIES EN LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DE LES AUTORITZACIONS PER OCUPAR LA VIA PÚBLICA AMB TAULES, CADIRES, MERCADERIES I ALTRES ELEMENTS I INFRAESTRUCTURES AUXILIARS AMB MOTIU DE LA COVID-19

Antecedents:

1.  El Decret de la batlia núm. 2020/3127 de data 17 de novembre de 2020, va resoldre avocar la competència que s'havia delegat en la Junta de Govern Local per autoritzar l'ocupació a la via pública amb taules, cadires, mercaderies i altres elements i infraestructures auxiliars, pel que fa exclusivament als establiments de restauració, i en relació a la prescripció continguda en l'apartat 1 de la Resolució de la conselleria de Salut i Consum de data 11 de novembre de 2020.

2. La disposició final segona del Decret 17/2020, de 23 de novembre, de la presidenta de les Illes Balears, publicada en el BOIB núm. 199, de data 24 de novembre de 2020, estableix l'aixecament de les mesures temporals i excepcionals adoptades per al nucli urbà principal del municipi de Manacor, entre les quals s'incloïa aquesta habilitació excepcional i extraordinària.

Fonaments de Dret:

- Articles 21.3 i 23 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local.

Resolució

1r.  Es torna delegar en la Junta de Govern Local l'exercici de les atribucions que sobre autoritzacions per a l'ocupació a la via pública amb taules, cadires, mercaderies i altres elements i infraestructures auxiliars, referides exclusivament als establiments de restauració, s'havia avocat de forma puntual mitjançant l'esmentat Decret de batlia núm. 2020/3127, de data 17 de novembre de 2020.

2n. Aquest Decret començarà a vigir en el dia de la seva adopció, sense perjudici de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears»

Resolució que es publica per a coneixement i efectes.

 

Manacor, 2 de desembre de 2020

El batle Miquel Oliver Gomila