Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 12062
Pròrroga del contracte de gestió dels serveis municipals d’abastiment d’aigua potable i de clavegueram, amb Hidrobal, Gestión de Aguas de Balears, SAU, pel termini de 5 anys, amb condició

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

(Exp. núm. AAE 3178-2000, exp. núm. AE 485/2020)

El ple de l'ajuntament, en sessió celebrada el dia 25 de juny de 2020, i amb el quòrum de la majoria absoluta del nombre legal de membres de la corporació, adoptà el següent acord:

“Vista la sol·licitud de Hidrobal, Gestión de Aguas de Balears, SAU, (registre d'entrada núm. E-RE-203, de 08.06.2020), de pròrroga del contracte de concessió de la gestió dels serveis municipals d'abastiment d'aigua i de clavegueram.

Vists els tràmits que consten en l'expedient núm. 485/2020.

Atès l'informe favorable d'intervenció, de 17 de juny de 2020.

Atès l'informe favorable de secretaria, de 17 de juny de 2020.

A proposta del batle, el ple de l'ajuntament en exercici de l'atribució conferida per l'article 47,2,j) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, acorda:

Aprovar la pròrroga del contracte de concessió de la gestió dels serveis municipals d'abastiment d'aigua i de clavegueram, de 31.07.2000, amb Hidrobal, Gestión de Aguas de Balears, SAU, pel termini de 5 anys, de l'1 de setembre de 2020 al 31 d'agost de 2025.

Condició afegida:

La concessionària té l'obligació d'assumir l'execució i finançament d'inversions per valor de 60.764,23 €, a desenvolupar durant el nou termini de 5 anys de vigència del contracte. El detall i priorització de les inversions a executar i finançar per la concessionària serà definit de manera conjunta amb la batlia, després d'escoltar els grups municipals. En el suposat cas de no arribar a acord amb la concessionària per definir de manera conjunta el detall i priorització de les inversions a executar i finançar per la contractista, ho farà la batlia, prèvia audiència a la concessionària.”

El que fem públic per a general coneixement i efectes.

Recursos.

Contra aquest acord, que és definitiu en via administrativa, es poden interposar, alternativament, els recursos següents:

a) Directament el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

b) El recurs de reposició potestatiu davant el ple de l'ajuntament, en el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent de la publicació de la present resolució. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d'un mes des de la seva presentació sense que s'hagi resolt expressament ni s'hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de sis mesos, comptadors a partir del dia següent a la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Alaró, 2 de desembre de 2020

El batle

Llorenç Perelló Rosselló