Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 12019
Decret de la Presidència del Consell de Mallorca pel qual es designa un membre de la Comissió de Govern

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aquesta Presidència, avui, ha decretat:

«Fets

1. El Ple del Consell de Mallorca en la sessió de dia 18 de juliol de 2019 va determinar la composició i la periodicitat de la Comissió de Govern.

2. Els grups polítics representats en el Consell de Mallorca han formulat les propostes de designació dels membres, titulars i suplents, que han de formar part de la Comissió de Govern.

3. Per Decret de Presidència de dia 19 de juliol de 2019 es van designar els membres de la Comissió de Govern, modificat pel Decret de 19 de febrer de 2020, pel Decret de dia 4 d'agost de 2020 i pel Decret de dia 17 de novembre de 2020.

4. La portaveu del Grup Ciudadanos – Partido de la Ciudadanía ha sol·licitat que es nomeni la Sra. Margalida Roig Catany vocal titular i la Sra. Beatriz Camiña Pinós vocal suplent de la Comissió de Govern .

Fonaments

1. En l'article 33 del Reglament orgànic del Consell de Mallorca es disposa que correspon a la Presidència nomenar els membres de la Comissió de Govern.

Per tant, decret:

1. Designar la Sra. Margalida Isabel Roig Catany, titular, i la Sra. Beatriz Camiña Pinós, suplent, vocals de la Comissió de Govern, de manera que la representació del Grup Ciudadanos – Partido de la Ciudadanía en la Comissió de Govern serà la següent:

Pel Grup Ciudadanos – Partido de la Ciudadanía

Titular: Margalida Isabel Roig Catany

Suplent: Beatriz Camiña Pinós

2. Comunicar aquest decret a les persones interessades i publicar-ne el contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

3. Publicar aquest resolució en la Seu electrònica del Consell de Mallorca

4. Donar-ne compte al Ple, en la primera sessió que tengui lloc.»

 

Palma, 30 de novembre de 2020

La presidenta

Catalina Cladera Crespí