Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 11990
Expropiació de part de parcel·la a la distància de 15 m des de l'eix del torrent de ses planes, expedient 2020/2282

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament, a la sessió del dia 19 de novembre de 2020, es va adoptar entre d'altres l'acord següent:

1. Iniciar el procediment expropiatori dels béns i drets continguts a l'expedient de referència.

2. Autoritzar i ordenar la despesa inherent a les indemnitzacions previstes a l'esmentada relació detallada, per un import total de 87.432,45 + el 5% de premi d'afecció, amb càrrec a l'aplicació pressupostària 151.600016 INVERSIONS EN TERRENYS del pressupost municipal vigent.

3. Comunicar als propietaris i titulars dels béns i drets que s'expropien que, en un termini de quinze dies des de la notificació d'aquest acord, poden convenir amb l'Ajuntament, lliurement i per avinença, l'alienació dels esmentats béns i drets i el termini de desallotjament. Si durant aquest termini no es presenta cap proposta a l'Ajuntament, o bé aquest refusa les ja presentades, s'entendrà que no ha estat possible arribar a l'adquisició per avinença i continuarà el procediment expropiatori.

4. Disposar que s'iniciï l'expedient de fixació del preu just dels béns i drets respecte a l'alienació dels quals no s'arribi a cap avinença, segons l'apartat anterior, mitjançant l'obertura de les peces separades corresponents.

5. Sol·licitar al Consell de Govern de les Illes Balears la declaració d'urgència de l'ocupació dels béns i drets a expropiar en el present procediment.

6. Disposar que aquests acords es publiquin al Butlletí Oficial de les Illes Balears, al tauler d'edictes municipal i a un dels diaris de major difusió de la província.

7. Notificar el present acord a totes les persones interessades de l'expedient.

 

Sant Llorenç des Cardassar, 30 de novembre de 2020

El batle Mateu Puigròs Sureda