Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA, CULTURA I IGUALTAT

Núm. 11949
Resolució de la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat per la qual es deneguen ajudes pel procediment de registre d’entrada, amb caràcter d’urgència, per donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre del sector cultural en el marc de la situació d’emergència de salut pública provocada per la pandèmia de COVID-19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Les entitats que figuren en l'annex 2 han presentat a la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat una sol·licitud d'ajudes pel procediment de registre d'entrada, amb caràcter d'urgència, per donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre del sector cultural en el marc de la situació d'emergència de salut pública provocada per la pandèmia de COVID-19.

2. El personal tècnic de la Delegació de la Presidència per a la Cultura ha examinat les sol·licituds presentades, per tal que es pogués emetre la proposta de resolució de la delegada de la Presidència per a la Cultura, de 19 d'octubre de 2020.

3. El 21 d'octubre de 2020 es va publicar en la pàgina web de la Delegació de la Presidència per a la Cultura la Proposta de resolució de denegació d'ajudes a l'empara de la Resolució de la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat de 8 de juliol de 2020 per la qual es convoquen ajudes, per donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre del sector cultural en el marc de la situació d'emergència de salut pública provocada per la pandèmia de COVID-19.

4. L'òrgan instructor y el personal tècnic han examinat els expedients i no estan conformes amb l'atorgament de les ajudes als beneficiaris que figuren en l'annex 2.

Fonaments de dret

1. Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre).

2. Ordre de la consellera d'Educació i Cultura, d'1 de juliol de 2009, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria d'educació i cultura (BOIB núm. 100, d'11 de juliol).

3. Resolució de la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat de 10 de juliol de 2019 de delegació de competències i de signatura en determinats òrgans directius de la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, i de suplència dels òrgans directius de la Conselleria i de l'Institut Balear de la Dona (BOIB núm. 95, d'11 de juliol).

4. Decret 21/2019, de 2 d'agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 116, de 24 d'agost).

5. Resolució de la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat de 8 de juliol de 2020 per la qual es convoquen ajudes pel procediment de registre d'entrada, amb caràcter d'urgència, per donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre del sector cultural en el marc de la situació d'emergència de salut pública provocada per la pandèmia de COVID-19

Por tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la denegació de les ajudes pel procediment de registre d'entrada, amb caràcter d'urgència, per donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre del sector cultural en el marc de la situació d'emergència de salut pública provocada per la pandèmia de COVID-19, a les entitats que figuren en l'annex 2.

2. Notificar aquesta Resolució a les entitats interessades mitjançant la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat en el termini d'un mes, comptador des del dia de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 10.1a i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 24 de noviembre de 2020

La secretària general María Asunción Sáez Amer Per delegació de competències de la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat (BOIB 95/2019)

 

 

ANNEX 2 EXPEDIENTS DENEGATS AJUDES COVID A LES ASSOCIACIONS I ENTITATS SENSE ÀNIM DE LUCRE

Núm. expedient

Data d'entrada

Persona o entitat sol·licitant

Objecte de la sol·licitud

Període subvencionable

Motiu Denegació

SAL-11/2020

17/08/2020

Casino 17 de gener

Ajuda per compensar els perjudicis, a causa de la suspensió o pèrdua d'activitat com a conseqüència de la situació d'emergència de salut pública provocada per la pandèmia de COVID-19

Del 14 de març al 30 de juny

No tenir cap treballador contractat de forma fixa (apartat 6.4 de la convocatòria)