Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 11944
Modificació de les bases per a la convocatòria d'una borsa de treball de treballador/a social per a cobrir amb caràcter temporal necessitats urgents i inajornables de prestació de serveis a l'Ajuntament d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Decret d'Alcaldia núm. 2020-6040 de data 06.11.2020 es van aprovar les bases i la convocatòria de la constitució d'una borsa de treball de treballador/a social per a cobrir amb caràcter temporal necessitats urgents i inajornables de prestació de serveis a l'Ajuntament d'Eivissa, pel procediment de selecció mitjançant el sistema de concurs oposició, que ha estat publicat al BOIB núm.194 de 12 de novembre de 2020.

Mitjançant Decret d'Alcaldia núm. 2020-6435 de data 30.11.2020 s'ha estimat el recurs de reposició presentat contra les bases de la convocatòria de referència, donant lloc a les següents rectificacions:

Allà on diu:

“2.2. Amb caràcter previ a la formalització del contracte laboral o de la presa de possessió, la persona interessada ha de manifestar que no exerceix cap lloc o activitat en el sector públic dels que delimita la Llei 53/84, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques, i que no percep pensió de jubilació, retir o orfandat. Si realitza alguna activitat privada, inclosa la de caràcter professional, ho haurà de declarar en el termini de deu dies naturals comptats a partir del dia de la contractació o presa de possessió, per tal que la corporació acordi la declaració de compatibilitat o incompatibilitat.”

Ha de dir:

“2.2. Amb caràcter previ a la formalització del contracte laboral o de la presa de possessió, la persona interessada ha de manifestar que no exerceix cap lloc o activitat en el sector públic dels que delimita la Llei 53/84, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques, i que no percep pensió de jubilació, retir o orfandat. Si realitza alguna activitat privada, inclosa la de caràcter professional, ho haurà de declarar en el termini de deu dies naturals comptats a partir del dia de la contractació o presa de possessió, per tal que la corporació acordi la declaració de compatibilitat o incompatibilitat.

Cal complir, en el moment de la formalització del contracte laboral o de la presa de possessió, amb el requisit de col·legiació requerit per a l'exercici de la professió, per la qual cosa la persona interessada haurà d'aportar un certificat d'estar degudament col·legiat per a l'exercici de la professió de treballador/a social.”

 

Eivissa, 30 de novembre 2020

La regidora delegada

Estefanía Torres Sánchez