Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE LLUBÍ

Núm. 11813
Ratificació decret modificació de crédit núm 8/2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb les disposicions vigents, es fa públic que a l'Ajuntament Ple en sessió ordinària de dia 23 de novembre de 2020, va adoptar el següent acord:

En data 09 d'octubre de 2020 s'aprova el Decret número 2020-0200 de modificació de crèdit núm. 8/20 en el Pressupost Municipal de 2020, per suplement de crèdit que s'ha de finançar mitjançant romanent de tresoreria de la liquidació del pressupost municipal de l'exercici 2020.

Vist el procediment extraordinari establert a l'article 20 del Reial Decret 11/2020 per destinar el superàvit pressupostari obtingut a la liquidació de l'exercici 2019 per finançar despesa  en polítiques socials per efecte de Covid 19 on s'estableix tres especialitats excepcionals:

- Aprovació per Decret de Batlia

- No els hi serà aplicable les normes sobre reclamacions I publicitat dels pressupost al que es referix l'article 169 TRLHL

- Convalidació del Decret a la primera sessió posterior que es celebri , per majoria simple I posterior publicació al Butlletí Oficial ( BOIB ). En cas de falta de convalidació plenari no tindrà efectes anul.latoris ni suspensius del decret aprovat sense perjudici de la possibilitat d'acudir a la via contenciós administratiu.

D'acord amb això, i segons les disposicions legals vigents, PROPOSO  a l'Ajuntament ple l'adopció del present ACORD:

Primer.- Ratificar l'aprovació del Decret de modificació de crèdit núm. 8/20 en el Pressupost Municipal de 2020, per suplement de crèdit que s'ha de finançar mitjançant romanent de tresoreria de la liquidació del pressupost municipal de l'exercici 2020, quedant fixades les partides i conceptes pressupostaris

Segon.- Publicar  dit acord al BOIB.

El que es fa públic per a general coneixement.

   

Llubí, 27 de novembre de 2020.

La batlessa

Magdalena Perelló Frontera