Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 11782
Resolució del Rectorat del dia 25 de novembre de 2020 per la qual es fa pública d’adjudicació definitiva de la plaça convocada d’interventor de la Universitat de les Illes Balears per a la provisió pel sistema de lliure designació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

Primer. El dia 29 d'octubre de 2020 es va publicar la Resolució del Rectorat del dia 20 d'octubre de 2020 (BOIB núm. 186, de 29 d'octubre ) per la qual es convocava el concurs per a la provisió del lloc de treball codi 5290, d'interventor, adscrit al Servei d'Intervenció d'aquesta universitat, pel sistema de lliure designació.

Segon. D'acord amb la relació de llocs de treball corresponent al personal funcionari de la Universitat de les Illes Balears, el sistema de provisió d'aquest lloc és la lliure designació.

Tercer. El dia 13 de novembre va acabar el termini de presentació de sol·licituds, i s'hi va presentar un únic aspirant, el Sr. Jaume Ribas Medina.

Una vegada examinada la sol·licitud presentada, aquest Rectorat, d'acord amb la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, i els Estatuts de la Universitat, aprovats pel Decret 64/2010, de 14 de maig (BOIB núm. 76, de 22 de maig), i d'acord amb la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, el que disposen les bases de la convocatòria i la resta de normativa vigent que sigui aplicable, resol:

Primer. Adjudicar de manera definitiva el lloc de treball d'interventor, codi 5290, al senyor Jaume Ribas Medina.

Segon. La presa de possessió de la nova destinació es farà de conformitat amb el que estableix la base 3 de la convocatòria.

Tercer. La present resolució es pot impugnar en els terminis i en la forma establerts a la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

 

Palma, 25 de novembre de 2020

El rector

Llorenç Huguet