Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 11766
Resolució de la directora gerent de l’Escola Balear d’Administració Pública de 24 de novembre de 2020 per la qual s’aprova la relació de persones aspirants que han superat les proves selectives del procés especial unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels ajuntaments d’Alaró, Binissalem, Ciutadella de Menorca, Eivissa, es Castell, Felanitx, Ferreries, Inca, Manacor, Maó, Pollença, Sant Llorenç des Cardassar, Sant Lluís, Selva i Son Servera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 13 de març de 2019 els ajuntaments d'Alaró, Binissalem, Ciutadella de Menorca, Eivissa, es Castell, Felanitx, Ferreries, Inca, Maó, Pollença, Sant Llorenç des Cardassar, Sant Lluís, Selva i Son Servera i el dia 22 de març l'Ajuntament de Manacor van subscriure convenis de col·laboració amb l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP) pels quals van delegar la competència per a la convocatòria i la gestió del procés selectiu extraordinari per a l'ingrés en el cos de policia local en la categoria de policia, en virtut del que estableix la disposició transitòria primera del Decret llei 1/2017, que comprèn la cobertura de les places incloses en les ofertes d'ocupació pública dels ajuntaments signants que estiguin vacants, dotades pressupostàriament i ocupades per personal funcionari interí. A més, el dia 23 d'abril de 2019 se signà una addenda del conveni entre l'EBAP i l'Ajuntament d'Eivissa. En els convenis es va preveure que aquest procés selectiu es duria a terme mitjançant el sistema de concurs oposició.

2. En data 6 de maig de 2019 el director gerent de l'EBAP va dictar la Resolució per la qual s'aproven la convocatòria, les bases, els temaris, els exercicis i el barem de mèrits i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives del procés especial unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels ajuntaments d'Alaró, Binissalem, Ciutadella de Menorca, Eivissa, es Castell, Felanitx, Ferreries, Inca, Manacor, Maó, Pollença, Sant Llorenç des Cardassar, Sant Lluís, Selva i Son Servera (BOIB núm. 63, de 9 de maig de 2019). D'acord amb aquesta Resolució el procés selectiu s'ha de dur a terme mitjançant el sistema de concurs oposició.

3. Una vegada finalitzades les proves selectives, per indicació del president del Tribunal Qualificador, el dia 12 de novembre de 2020 es van fer públiques les llistes definitives de puntuacions obtingudes en la fase de concurs de forma separada per a cada ajuntament, i les llistes provisionals de persones aspirants seleccionades del concurs oposició per a cada ajuntament separadament.

4. No s'ha presentat cap al·legació contra les llistes provisionals de persones aspirants seleccionades del procés selectiu dins el termini de tres dies hàbils concedit, el qual va finalitzar el 17 de novembre de 2020.

5. En data 24 de novembre de 2020 el Tribunal Qualificador ha fet pública la llista definitiva de persones aspirants seleccionades del concurs oposició per a cada ajuntament separadament i n'ha proposat l'aprovació a la directora gerent de l'EBAP.

Fonaments de dret

1. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

3. El Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

4. La Llei 4/2013, de 17 de juliol, de coordinació de les policies locals de les Illes Balears, i el Decret 28/2015, de 30 d'abril, pel qual s'aprova el Reglament marc de les policies locals de les Illes Balears.

5. L'article 12.5.m) dels Estatuts de l'Escola Balear d'Administració Pública, aprovats pel Decret 31/2012, de 13 d'abril.

6. La disposició transitòria primera del Decret llei 1/2017, de 13 de gener, de modificació de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, i de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, i de mesures en matèria de coordinació de les policies locals de les Illes Balears, que regula el procediment extraordinari d'accés a les plantilles de les policies locals de les Illes Balears.

7. L'apartat 2 de la disposició derogatòria única de la Llei 11/2017, de 20 de desembre, de modificació de la Llei 4/2013, de 17 de juliol, de coordinació de les policies locals de les Illes Balears, que declara expressament en vigor les disposicions transitòries primera i segona del Decret llei 1/2017, relatives, respectivament, al procediment extraordinari d'accés a les plantilles de les policies locals de les Illes Balears i a les borses d'interins.

8. Els convenis de col·laboració subscrits entre l'Escola Balear d'Administració Pública i els ajuntaments d'Alaró, Binissalem, Ciutadella de Menorca, Eivissa, es Castell, Felanitx, Ferreries, Inca, Maó, Pollença, Sant Llorenç des Cardassar, Sant Lluís, Selva i Son Servera en data 13 de març de 2019 i el conveni de col·laboració subscrit entre l'EBAP i l'Ajuntament de Manacor en data 22 de març de 2019.

9. La Resolució del director gerent de l'EBAP de 6 de maig de 2019 per la qual s'aproven la convocatòria, les bases, els temaris, els exercicis i el barem de mèrits i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives del procés especial unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels ajuntaments d'Alaró, Binissalem, Ciutadella de Menorca, Eivissa, es Castell, Felanitx, Ferreries, Inca, Manacor, Maó, Pollença, Sant Llorenç des Cardassar, Sant Lluís, Selva i Son Servera.

Per tot això, i d'acord amb la proposta del Tribunal Qualificador, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la relació d'aspirants que han superat les proves selectives del procés especial unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels ajuntaments d'Alaró, Binissalem, Ciutadella de Menorca, Eivissa, es Castell, Felanitx, Ferreries, Inca, Manacor, Maó, Pollença, Sant Llorenç des Cardassar, Sant Lluís, Selva i Son Servera, amb l'ordre de prelació final que figura en l'annex d'aquesta Resolució, separats per a cada ajuntament i que han de ser nomenats funcionaris en pràctiques.

2. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució i el seu annex en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en la pàgina web http://oposicionsPL2019.caib.es i en les pàgines web de cada ajuntament.

3. Establir que, en el termini de vint dies naturals comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, les persones aspirants seleccionades han de presentar en el Registre General de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP), o en qualsevol de les altres formes que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, els documents següents:

— Una còpia autèntica del certificat de coneixements de llengua catalana.

— Una còpia autèntica del permís de conduir de les classes A2 i B en vigor.

— Una còpia autèntica del títol de batxillerat, tècnic o equivalent.

— Un certificat d'antecedents penals.

4. Advertir que, si la persona aspirant seleccionada no presenta la documentació dins el termini fixat, llevat de casos de força major, que han de ser degudament constatats i, si escau, apreciats per l'Administració mitjançant una resolució motivada, o si en examinar la documentació es dedueix que hi manca algun dels requisits exigits, la persona interessada no pot ser nomenada funcionària i resten anul·lades les seves actuacions, sens perjudici de la responsabilitat en què hagi incorregut per falsedat en la sol·licitud inicial.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan delegant en el registre de l'EBAP, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 24 de novembre de 2020

La directora gerent de l'EBAP

Mercedes Riera López

Per delegació de competències dels batles dels ajuntaments d'Alaró, Binissalem, Ciutadella de Menorca, Eivissa, es Castell, Felanitx, Ferreries, Inca, Manacor, Maó, Pollença, Sant Llorenç des Cardassar, Sant Lluís, Selva i  Son Servera (BOIB núm. 43, de 4 d'abril de 2019)

ANNEX

Llista de persones que han superat les proves del procés selectiu unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels ajuntaments d'Alaró, Binissalem, Ciutadella de Menorca, Eivissa, es Castell, Felanitx, Ferreries, Inca, Manacor, Maó, Pollença, Sant Llorenç des Cardassar, Sant Lluís, Selva i Son Servera

AJUNTAMENT D'ALARÓ

DNI

NOM

PUNTUACIÓ

***1917*

ALGUACIL MALDONADO, MIGUEL ÁNGEL

74,649

***9999*

BAEZA MESQUIDA, EVA MARÍA

74,313

AJUNTAMENT DE BINISSALEM

DNI

NOM

PUNTUACIÓ

***4279*

MARTÍNEZ MORENO, PEDRO

73,3305

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

DNI

NOM

PUNTUACIÓ

***4027*

MORALES BECANA, MIGUEL ÁNGEL

90,062

***4132*

MELIÀ JIMÉNEZ, DAVID

85,167

***4366*

SALIDO PONS, JOAN ALBERT

81,847

***4171*

GAIMUNDI GOMILA, MARGARITA

81,614

***4273*

MARTÍNEZ MONTES, MIGUEL

81,3305

***3901*

GENER GUILLÉN, JUAN LUIS

79,4835

***0673*

GUTIÉRREZ PULIDO, JAVIER

73,4745

***9457*

PAVON MOHINO, MIGUEL ÁNGEL

72,8095

***4255*

GONZÁLEZ LÓPEZ, SERGIO

65,7915

AJUNTAMENT D'EIVISSA

DNI

NOM

PUNTUACIÓ

***7527*

PÉREZ CAPELLA, JUAN

67,8905

***5660*

GONZÁLEZ PÉREZ, JESÚS

58,757

***5903*

PECHE BELOSO, GUILLERMO

53,8335

AJUNTAMENT DES CASTELL

DNI

NOM

PUNTUACIÓ

***0238*

DEL RÍO HONTALBA, DAVID

78,559

***0637*

GOMILA MÉNDEZ, DAVID

76,108

***0369*

MÁRQUEZ TORRES, JOSÉ CARLOS

73,8755

***0789*

SEGUÍ DEL ÁGUILA, ALFREDO

73,405

***0856*

NAVARRO PÉREZ, ALEJANDRO

70,762

 

AJUNTAMENT DE FELANITX

DNI

NOM

PUNTUACIÓ

***6761*

ROMERA BUENO, ZORAIDA

86,6715

***6249*

GARCIA ROMAGUERA, CARLOS

84,844

***3297*

JAUME MUNAR, MIGUEL

82,4515

***9833*

PUJOL POU, MIGUEL ÁNGEL

80,302

***1393*

FULLANA MUÑOZ, BARTOLOMÉ

78,8395

***2933*

PÉREZ AGUILÓ, DANIEL

78,0205

***5852*

MUÑOZ PERÁLVAREZ, VERÓNICA

77,1585

AJUNTAMENT DE FERRERIES

DNI

NOM

PUNTUACIÓ

***3988*

RUZ TRONCHA, DANIEL

81,49

AJUNTAMENT D'INCA

DNI

NOM

PUNTUACIÓ

***2992*

VELA JIMÉNEZ, JUAN JOSÉ

84,4775

***5371*

RIGO GÓMEZ, JUAN JOSÉ

82,779

***1400*

MARIMON VIDAL, JOSÉ MARIA

81,0595

***3192*

VICH MATEU, JUAN MIGUEL

81,0235

***3541*

GELABERT SALES, JOSÉ ANTONIO

78,1635

***2374*

GARCIA GALMÉS, DANIEL

77,171

***3934*

MULET GATELL, ALBERTO

76,943

***2491*

TUGORES RAMIS, SEBASTIÁN

75,4225

***9418*

SALAS SÁNCHEZ, CORAL

74,018

AJUNTAMENT DE MANACOR

DNI

NOM

PUNTUACIÓ

***8817*

PINO MOYANO, ANTONIO JESÚS

89,386

***3683*

DEL SALTO FAJARDO, DANIEL

82,7255

***4234*

TARIFA JUAN, GUILLERMO

82,0455

***7027*

RAMONELL OJEDA, ANTONIO

81,663

***3545*

BOSCH ROBLES, DAMIÀ

81,5085

***3683*

DEL SALTO FAJARDO, JAVIER

81,0225

***7792*

JULIA ROSSELLÓ, CRISTINA

79,8125

***3842*

SUREDA GOMILA, SEBASTIÀ

78,8015

***7860*

SABATER ASHEN, CHRISTIAN

77,882

***1965*

HINOJOSA ABATO, DANIEL

77,3695

***1751*

SASTRE FORTEZA, LORENZO JOSÉ

77,3515

***7923*

CELDRAN VERDERA, ALEJANDRO

77,3225

***1902*

VILLANUEVA GAYA, ANDRÉS

77,2785

***7072*

CALERO VAQUERO, JAVIER

77,0705

***9014*

LÓPEZ SECO, JAIME

76,876

***1635*

MOYA MARTÍNEZ, PEDRO

76,475

***9264*

FONT TUGORES, JOAN

73,7855

***9959*

SBERT BUSQUETS, MIGUEL ANTONIO

72,492

***3334*

DÍAZ CAPÓ, RUBEN

68,988

***2796*

GAYÁ MARTÍNEZ, BARTOMEU

68,9875

***1970*

GARVI MONTORO, ARTURO

68,9745

***1551*

GOMILA URBANUS, JAUME

63,0735

AJUNTAMENT DE MAÓ

DNI

NOM

PUNTUACIÓ

***0595*

CAMPOS BELMONTE, PEDRO RAMON

74,375

***0192*

SANTACASILDA CAULES, CARMELO

73,6305

***2353*

BESTARD CANTARELLAS, PAU

71,22

***0903*

VIDAL LÓPEZ, SERGIO

70,9535

***4092*

ARROYO MARTÍ, DANIEL

69,976

***7317*

RUAU SEGUÍ, JAIME

63,551

***0968*

CAPÓ BONNÍN, MARTÍ

63,321

***0501*

RIPOLL MOLL, MARIA

61,653

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

DNI

NOM

PUNTUACIÓ

***9585*

MARTÍNEZ BANÚS, JORGE LORENZO

90,947

***9135*

RAMON GALLEGO, JOSÉ CARLOS

82,7155

***2050*

FUSTER CLAPÉS, ALEJANDRO

82,4585

***4737*

LLOMPART FORNARI, MARIA

81,1315

***2854*

RIPOLL JAUME,  JOSÉ

80,412

***9460*

CARBONELL COLOM, MATÍAS

80,1385

***5289*

RIVERA RAVEN, DANIEL

78,6765

***7634*

REUS FORTEZA, ÓSCAR

78,5425

***9853*

GONZÁLEZ ROMERO, RICARDO

75,213

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ

DNI

NOM

PUNTUACIÓ

***4338*

MARTÍNEZ RALAT, NURIA

87,526

***2438*

JUAN VIVES, MIGUEL

86,007

***2734*

ROIG BALLESTER, MIGUEL

84,5385

***3524*

NAVARRO RODRÍGUEZ, LORENZO

82,817

***6096*

VENEGAS ENSEÑAT, GABRIEL

82,116

***4213*

LLITERAS FONS, LORENZO JAVIER

81,45

***3684*

HINOJOSA GOMILA, FRANCISCO

79,383

***9925*

GÁLVEZ ASTORGA, JUAN CARLOS

77,931

***8872*

PALAO FERNÁNDEZ, FRANCISCO MANUEL

77,5855

***3675*

GRIMALT ORTIZ, GABRIEL

77,584

***2269*

MESTRE GOMILA, RAFEL

73,3045

***8212*

CARMONA GRILLO, ARKAITZ

72,508

***1698*

FULLANA BARCELÓ, CRISTÒFOL

66,9395

***1794*

BONET CLAR, DAMIÁN

64,9965

***0027*

LEIVA PÉREZ, SERGIO

62,5475

AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS

DNI

NOM

PUNTUACIÓ

***4768*

VICH CABRER, VÍCTOR

79,491

***2758*

LOZANO GONZÁLEZ, VANESA

76,8195

***1250*

GARCIA TORA, DANIEL

73,3065

***2661*

REBASSA SALVA, MIGUEL

78,3275

AJUNTAMENT DE SELVA

DNI

NOM

PUNTUACIÓ

***8991*

MORA NICOLAU, RAFAEL

82,186

***3825*

CARBONELL NADAL, ALEJANDRO

82,0245

***2425*

MAS SABAT, JAIME

73,2305

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

DNI

NOM

PUNTUACIÓ

***4192*

GUBIA FRANCISCO, ERNESTO

80,3945

***9688*

VÍLCHEZ SERVERA, LEONARDO

78,7

***8591*

GELABERT SAMPERE, ALEJANDRO

76,6195

***4214*

BORDOY FONT, JOAN ESTEVE

76,4055

***2201*

RIERA LLINÁS, ANTONIO

73,749

***3626*

MONSERRAT BENNÀSSAR, BERNAT

72,1475