Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 11721
Departament de Personal. Negociat de Selecció i Provisió. Modificació bases convocatòria concurs oposició per promoció interna subinspector/a policia local de l’Ajuntament de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El regidor de l'Àrea d'Hisenda, Innovació i Funció Pública  per decret núm. 18807 de dia 25 de novembre de 2020 ha resolt el següent:

PRIMER.- Modificar el punt 10.2 de les bases especifiques de les convocatòries aprovades per decrets número 1823 i 1871, de data 06 de febrer de 2020, mitjançant els quals es convocava el concurs oposició pel sistema de promoció interna per cobrir 14 places vacants de la categoria de subinspector/a de policia local de Palma i el concurs oposició pel sistema de promoció interna per cobrir 21 places vacants de la categoria d'oficial/a de la policia local, en el sentit que allà on diu:

10.2. Cas Pràctic

 

Consisteix en resoldre dos casos pràctics relacionats amb el temari i amb les funcions policials.

Les persones aspirants escolliran els dos temes que hauran desenvolupar entre tres alternatives que ha d'establir-se per sorteig.

La valoració d'aquesta prova es de 0 a 20 punts i s'ha d'obtenir un mínim de 10 per superar-la.

La duració màxima d'aquesta prova serà de dues hores. 

Ha de dir:

10.2. Cas Pràctic

 

Consisteix en resoldre dos casos pràctics relacionats amb el temari i amb les funcions policials. Les persones aspirants escolliran els dos casos que hauran desenvolupar entre tres alternatives que ha d'establir-se per sorteig.

La valoració d'aquesta prova es de 0 a 20 punts i s'ha d'obtenir un mínim de 10 per superar-la.

La duració màxima d'aquesta prova serà de dues hores.

Aquesta modificació es fonamenta en el que disposa l'article 171 del Decret 40/2019, de 24 de maig, pel qual s'aprova el Reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears.

SEGON.- Publicar el present decret al Butletí Oficial de les Illes Balears.

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu d'acord amb el article 114 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; 52 de la Llei 7/85, de 2 d'abril, de bases del règim local, i 45 i següents de la llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de rebre aquesta notificació, tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que considereu pertinent.

 

Palma, 25 de novembre de 2020 

El cap del Departament de Personal

pd Decret de Batlia núm. 3000, de 26.02.2014

(BOIB núm. 30, de 03.04.2014)

Antoni Pol Coll