Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT BALEAR DE LA DONA

Núm. 11705
Resolució de la presidenta del Consell Rector de l'Institut Balear de la Dona i consellera de Presidència, Cultura i Igualtat de 17 de novembre de 2020 per la qual es renoven una vocal titular d’aquest òrgan i la seva suplent

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fet

El 10 de novembre de 2020, l'Associació de Dones Educadores de les Illes Balears ha proposat substituir la seva representant titular i la seva suplent al Consell Rector de l'Institut Balear de la Dona.

Fonaments de dret

L'article 8.1 del Decret 109/2001, de 3 d'agost, pel qual es regulen l'organització i el funcionament de l'Institut Balear de la Dona.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Destituir les senyores Catalina Salom Bauçà i Antònia Albertí Tomàs, vocals titular i suplent del Consell Rector en representació de l'Associació de Dones Educadores de les Illes Balears, i agrair-los els serveis prestats.

2. Nomenar la senyora Carolina Rosselló Horrach, vocal titular del Consell Rector, i la senyora Aida Maylin San Martín, la seva vocal suplent, en representació de les associacions de dones que treballen a les illes, concretament, de l'Associació de Dones Educadores de les Illes Balears.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 17 de novembre de 2020

La presidenta del Consell Rector i consellera de Presidència, Cultura i Igualtat

Pilar Costa i Serra