Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SENCELLES

Núm. 11537
Modificació de l’Ordenança Fiscal reguladora del preu públic per a la prestació dels serveis d’escola de primer cicle infantil municipal de Sencelles

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l´Ajuntament de Sencelles en sessió ordinària celebrada en data 18 de setembre de 2020, va acordar l´aprovació provisional dels punts següents:

- Modificació de l'Ordenança Fiscal reguladora del preu públic per a la prestació dels serveis d'escola de primer cicle infantil municipal de Sencelles.

Una vegada superat el temps d'exposició pública sense que s'hagi presentat cap reclamació, la modificació queda aprovada definitivament, amb el text que es reprodueix seguidament:

“Modificació íntegra del quadre de tarifes inclòs a l'article 5, denominat “quanties”, quedant de la següent manera: 

HORARI

SERVEI

MENSUAL

ESPORÀDIC

ADAPTACIÓ (Setembre)

3 dies/setmana

7'30h – 9'00h

ESCOLA MATINERA

25€

2'50€

25€

 

9'00H – 13'00H

SERVEIS EDUCATIUS

RESIDENTS          

(1 a 3 anys). Amb bonificació aplicada.

160€

---

105€

 

 

 

 

100€

NO RESIDENTS

 

 

170€

 

 

---

 

 

110€

NADONS    (0 a 1 anys)

13h – 14h

LUDOTECA

20€

2€

2€

 

13h – 16h

LUDOTECA

35€

4€

4€

 

12h – 13h

MENJADOR

INFANTS (1 a 3 anys)

100€

6€

6€

 

12h-

14 h

120€

7€

7€

12h-

16 h

135€

8€

8€

12h – 14h

MENJADOR NADONS

35€

5'5€

5'5€

 

12h – 16h

70€

 

 

- Material (trimestral): 15 €

- Berenar mensual matí: 15 €

- Berenar mensual matí + horabaixa: 20 €           

- Modificació íntegra de l'article 6, denominat “Bonificacions”, quedant de la següent manera:

“Les bonificacions s'han d'acreditar.

a) En el supòsit d'assistència, a jornada completa, de dos o més germans, el segon i successius tindran una bonificació de 25 € al total del servei que utilitzin. Aplicable a les famílies nombroses.

b) Així mateix, es podrá concedir una bonificació entre un 50 i un 85% de l'import de la matrícula i dels serveis mensuals a favor d'aquelles famílies necessitades que no disposin de recursos econòmics suficients, sempre que es sol.liciti i es formuli un informe-proposta per l'assistent social, fent constar el termini de la bonificació.

c) Els residents entre 1 i 3 anys tenen una bonificació de 10 € als serveis educatius, que ja està contemplada en el quadre de referència. “

 

- Modificació íntegra de l'article 7, denominat  “Gestió”, quedant de la següent manera:

“- El material es pagarà de manera trimestral per domiciliació bancària o bé a la secretaria de l'escoleta: Setembre/Desembre/Març i Juny. També es pot fer un únic pagament de 60€ a principi de curs.

- El berenar també es pagarà mensualment per domiciliació bancària o bé a la secretaria de l'escoleta. També es pot fer un únic pagament de 150 € (matí) i 200 € (matí i horabaixa) a principi de curs.

- Les tarifes mensuals es meritaran dia tres de cada mes mitjançant domiciliació bancària.

- Les baixes en la prestació del servei dels usuaris inscrits s'hauran de notificar a l'escoleta, al menys amb quinze diez d'anticipació.

- El pagament del rebut mensual es realitzarà amb les condicions següents:

  • Les persones ordenants del pagament presentaran a la secretaria de l'escoleta l'imprès de domiciliació que s'adjunta, degudament complimentat.
  • Les domiciliacions de pagament tindran validesa per temps indefinit, mentre no siguin anul.lades per l'interessat o rebutjades per l'establiment on hagin de presentar-se els instruments de cobrament.
  • Un retard en el pagament de més de dues mensualitats sense motiu que ho justifiqui significarà la baixa de l'infant al centre. L'escola ha de comunicar amb quinze diez d'antel.lació la baixa per escrit.
  • Per mantenir la reserva de plaça malgrat l'infant no utilitzi el servei durant un mes complet, aquesta s'abonarà íntegrament.
  • Els dèbits per quotes meritades no satisfetes que l'administració no hagi percebut  en els termes assenyalats, es recaptaran d'acord amb els procediments generals del reglament de recaptació i disposicions concordants. “

 

Sencelles, 20 de novembre de 2020

El batle

Joan Carles Verd Cirer