Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 11690
Extracte de la Resolució de President de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials d’11 de novembre de 2020, per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions adreçades a entitats sense ànim de lucre que desenvolupen projectes d’atenció integral i promoció de l’autonomia per a persones amb discapacitat associada a un diagnòstic de salut mental de l’any 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.) 534946

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.bi 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar a la base de dades Nacional de subvencions

Primer. Objecte i finalitat

L'objecte d'aquesta convocatòria i bases reguladores específiques és el finançament de projectes d'atenció integral i de promoció de l'autonomia per a persones amb discapacitat associada a un diagnòstic de salut mental a l'àmbit territorial de Mallorca, que es troben desconnectades de la xarxa específica i de l'atenció social especialitzada.

La finalitat d'aquesta convocatòria i bases reguladores específiques és contribuir a la promoció i posada en marxa de nous projectes d'atenció integral i promoció de l'autonomia destinats a l'atenció social especialitzada per a persones amb discapacitat associada a un diagnòstic de salut mental, per aconseguir la seva autonomia personal, inclusió sociolaboral, benestar personal, vinculació social i participació a la vida de la comunitat.

Segon. Beneficiaris

Podran ser beneficiàries d'aquestes subvencions les entitats privades sense afany de lucre que realitzen les activitats que són objecte d'aquesta convocatòria i que compleixin els requisits següents:

a) Estar legalment constituïdes.

b) No tenir afany de lucre.

c) Tenir domicili social (representació o delegació) a l'illa de Mallorca.

d) Estar inscrita en el Registre Unificat de Serveis Socials de les Illes Balears, abans de la data de la sol·licitud en el marc d'aquesta convocatòria.

e) Tenir capacitat jurídica i d'obrar.

f) Estar al corrent en el compliment de les obligacions econòmiques amb el Consell de Mallorca i amb l'IMAS i de les altres obligacions tributàries i amb la Seguretat Social que venguin imposades per la normativa vigent.

g) No incórrer en cap de les prohibicions per ser beneficiari que estableix l'art. 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions (LGS).

h) Disposar de l'autorització i acreditació per a prestar un servei d'atenció integral i de promoció de l'autonomia, o un servei ocupacional.

i) Acreditar com a mínim 1 any d'experiència en el desenvolupament d'actuacions de caràcter preventiu, assistencial i d'inserció per a persones amb discapacitat per diagnòstic de salut mental.

D'acord amb l'establert a l'article 7.2 b) l'Ordenança General de Subvencions del Consell de Mallorca aprovada en sessió de 23 de desembre de 2016 (BOIB núm.21 de 18 de febrer de 2017) i modificada per Acord del Ple del Consell de Mallorca de data 14 de juny de 2018 (BOIB núm. 96, de 4 d'agost de 2018), d'ara endavant l'Ordenança, també podran ser beneficiàries les agrupacions d'entitats sense afany de lucre, sempre i quan les entitats que la conformin i que participin a l'execució del projecte compleixin els requisits indicats anteriorment per poder ser beneficiari.

Tercer. Bases reguladores

Ordenança general de subvencions de el Consell Insular de Mallorca (BOIB núm. 21, de 18 de febrer de 2017).

Modificada per Acord de Ple de Consell de Mallorca de data 14 de juny de 2018 (BOIB núm. 96 de 4 d'agost de 2018)

Quart. Quantia

L'import màxim que es destina a aquesta convocatòria és de tres-cents quaranta-quatre mil tres-cents vuitanta euros i seixanta-vuit cèntims (344.380,68 €) del pressupost de despeses de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) de l'anualitat 2019 amb càrrec a la partida pressupostària 40 23128 48006.

Atenent a l'objecte de la present convocatòria i bases reguladores específiques, mesurable en nombre de mòduls d'atenció-persones ateses, s'estableix que aquest pressupost correspon als següents mòduls econòmics:

Nombre màxim de mòduls:mòdul d'atenció-persones ateses

Import unitari màxim del mòdul per mensualitat: €/ mòdul d'atenció-persona atesa/mes

Nombre de mesos d'execució

Pressupost total màxim

54

455,53 €

14

344.380,68 €

Cinquè. Termini per a presentació de sol·licituds

El termini per a la presentació de les sol·licituds és de 15 dies, hàbils comptadors a partir del següent al de la publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. D'acord amb l'establert a article 30.2 de la Llei 39/2015 de procediment administratiu comú de les administracions públiques, s'exclouen del còmput els dissabtes, els diumenges i els declarats festius.

Sisè. Altres dades d'interès

L'execució dels projectes s'haurà de dur a terme en el període comprés entre l'1 de novembre de 2019 i el 31 de desembre de 2020.

El model normalitzat de sol·licitud i la documentació que s'ha d'acompanyar es troba disponible, igualment, a la web de la seu electrònica del Consell de Mallorca.

https://seu.conselldemallorca.net

 

Palma, 23 de novembre de 2020

El president de l'IMAS Javier de Juan Martín