Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 11673
Extracte de l’acord del Consell Executiu del Consell Insular de Menorca, de data 16.11.2020, relatiu a l’aprovació de les bases que regulen la concessió d’ajuts del Consell Insular de Menorca per a la realització d’activitats juvenils i per al manteniment i funcionament de les entitats juvenils de Menorca, i de la convocatòria per a l’any 2020 (Exp. 5211-2020-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 535306

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/535306):

Primer. Beneficiaris

Poden acollir-se a les subvencions previstes en aquesta convocatòria les entitats juvenils i les entitats prestadores de serveis a la joventut, sense afany de lucre, legalment constituïdes i inscrites abans que acabi el termini de presentació de sol·licituds de l'any de la convocatòria, en el Cens Insular i/o Balear d'Entitats Juvenils i d'Entitats Prestadores de Serveis a la Joventut i que realitzin activitats i serveis a la joventut de Menorca dins l'any de la convocatòria.

Les entitats formades per grups, centres d'esplai, agrupaments, moviments o altres entitats han de donar a conèixer aquesta circumstància al Cens i tenir reconeguda la seva autonomia en els estatuts de l'entitat principal (Decret 23/2018, de 6 de juliol, pel qual es desplega parcialment la Llei 10/2006, de 26 de juliol, integral de la joventut, article 93.4).

S'hi podran presentar també les seccions juvenils o entitats autònomes constituïdes per un grup de joves d'una associació sense ànim de lucre, que tinguin autonomia funcional, capacitat d'autoorganitzar-se per fer la seva tasca i autonomia econòmica respecte de l'entitat a la qual pertanyen, que en depenguin tant fiscalment com legalment. Aquestes seccions juvenils han d'estar inscrites en el Cens Insular i/o Balear d'Entitats Juvenils i d'Entitats Prestadores de Serveis a la Joventut, així com ho han d'estar les entitats autònomes a través de l'entitat principal que reconegui l'autonomia de les mateixes.

Poden ser beneficiàries de subvenció per a les activitats, les entitats juvenils i prestadores de serveis a la joventut que estiguin integrades en una fundació que s'hagi constituït amb una aportació majoritària, directa o indirecta, del Consell Insular de Menorca, o el patrimoni fundacional de la qual, amb caràcter de permanència, estigui format en més d'un 50% per béns o drets aportats o cedits per l'Administració insular, sempre que compleixin els requisits. No obstant, aquestes entitats juvenils i o prestadores de serveis a la joventut no poden en cap cas ser beneficiàries de subvenció per a manteniment i funcionament de l'entitat.

Segon. Objecte

L'objecte dels ajuts és donar suport a les entitats juvenils i les entitats prestadores de serveis a la joventut per a la realització d'activitats destinades als joves, la promoció del voluntariat, així com col·laborar amb les despeses de funcionament de les entitats juvenils de Menorca que desenvolupin activitats per als joves durant l'any de la convocatòria.

Tercer. Bases reguladores

Aquesta convocatòria es regirà per les bases aprovades pel Consell Executiu del Consell Insular de Menorca en la sessió de caràcter ordinari de dia 16 de novembre de 2020.

Quart. Import

L'import global màxim de la convocatòria és de 16.000 € (setze mil euros), desglossats de la següent manera:

Línia 1. Projectes: tretze mil cinc-cents (13.500) euros.

Línia 2. Manteniment: dos mil cinc-cents (2.500) euros.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies naturals comptats a partir de l'endemà d'haver-se publicat aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Sisè. Altres dades

L'import màxim de la subvenció per entitat és de tres mil euros (3.000 €).

 

Maó, 24 de novembre de 2020

La secretària del Consell Insular

Rosa Salord Oleo