Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MOBILITAT I HABITATGE

Núm. 11661
Extracte de la Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge, per la qual es convoquen les ajudes per al sector del transport públic per carretera de viatgers i mercaderies amb l'objecte de pal·liar els efectes econòmics i socials de caràcter negatiu que s'han produït per l'alerta sanitària derivada de la COVID-19, en l’àmbit territorial de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte d'aquesta convocatòria, el text complet es pot consultar en la Base de dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index).

Primer. Beneficiaris

Poden ser beneficiaris de les ajudes d'aquesta convocatòria els treballadors autònoms i les petites i mitjanes empreses que siguin titulars d'autorització de transport públic de viatgers i mercaderies residenciades en l'àmbit territorial de les Illes Balears.

Segon. Finalitat

Aquestes ajudes tenen per finalitat subvencionar activitats i inversions realitzades pel sector que s'ha vist obligat a adaptar-se a les exigències sanitàries de protecció per evitar la transmissió de la pandèmia, el que ha suposat unes despeses extraordinàries de compra de material per tal de donar un servei segur als usuaris del transport públic per carretera i contribuir d'aquesta manera a pal·liar l'impacte econòmic ocasionat en el sector.

Tercer. Bases reguladores

El dia 10 de setembre de 2020 es va publicar, en el BOIB núm. 157, l'Ordre del conseller de Mobilitat i Habitatge de 7 de setembre de 2020, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria de transport per carretera de viatgers i mercaderies, en l'àmbit territorial de les Illes Balears. Aquestes bases preveuen que les convocatòries que es dictin a la seva empara s'han d'aprovar amb una resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge i s'han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Quart. Import

L'import de la convocatòria és de 1.500.000 euros.

Quint. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de les sol·licituds d'ajuda s'iniciarà l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i finalitzarà el 15 de gener de 2021, o abans d'aquest termini en cas de què s'exhaureixi el crèdit pressupostari.

 

Palma, 23 de novembre de 2020

El conseller de Mobilitat i Habitatge Marc Pons i Pons