Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 11657
Modificació plantilla pressupostària de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears), al ple en sessió de data 19 de novembre de 2020, ha aprovat, en la seva part bastant, l'acord que tot seguit es ressenya:

Primer.- Que els policies locals (C1) funcionaris de carrera, Antoni Palmer Comar i Antonio Alcántara Cano, passin a exercir com a tals en el torn complet de matí/horabaixa/nit.

Segon.- Procedir a la modificació de la Plantilla pressupostària de l'Ajuntament de Son Servera, aprovada per acord del Ple del Pressupost General de l'Ajuntament de Son Servera per a l'exercici 2020, adoptat a la sessió extraordinària de data 4 de desembre de 2019, publicat definitivament al BOIB núm. 2, de 4 de gener de 2020, el qual conté l'aprovació de l'Annex de Personal de l'Ajuntament de Son Servera (Plantilla orgànica i plantilla pressupostària), en el sentit de dotar les 2 places de policia local (C1) per al torn complet de matí/horabaixa/nit i que resten amb ocupades amb els titulars de plaça Antoni Palmer Comas i Antonio Alcántara Cano, de forma que es dotin econòmicament els seus complements específics en la forma que segueix:

Concepte

Torn

Dotació pressupostària

 

Complement específic

Matí/horabaixa

8.684,73 €

Matí/horabaixa/nit

9.521,52 €

Diferència =

836,79 €

Tercer.- Barrar l'autorització i disposició de la despesa de l'aplicació pressupostària núm. 2020/1320/12100 d'acord amb l'article 45 de les Bases d'execució del pressupost vigent, alliberant el crèdit necessari per tal de donar cobertura pressupostària als torns complets d'ambdós policies locals de matí/horabaixa/nit.

Quart.- Exposar al públic l'acord previ anunci en el BOIB per un termini de quinze dies hàbils, durant els quals els interessats podran examinar l'expedient i presentar reclamacions davant el Ple. La modificació esdevindrà definitivament aprovada si durant el termini ressenyat a l'apartat anterior no s'haguessin presentat reclamacions; en cas contrari, el Ple disposarà d'un termini d'un mes per resoldre-les. L'acord definitiu de modificació de la plantilla de personal inclosa dins el Pressupost 2020 haurà de publicar-se al BOIB per el seu general coneixement. L'anunci haurà de contenir el text íntegre de la plantilla modificada.

Cinquè.- Remetre certificat de l'acord i còpia de la plantilla de personal modificada i aprovada a l'Administració de l'Estat i a la Comunitat Autònoma. Aquesta remissió s'haurà de realitzar simultàniament a l'enviament al BOIB de l'anunci descrit anteriorment.

 

Son Servera, 24 de novembre de 2020

La batlessa

Natalia Troya  Isern