Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 11656
Modificació de l'Acord aplicable al personal funcionari de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Modificació de l'article 13 i d'un nou article de l'Acord aplicable al personal funcionari de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears).

La Batlia de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears), al ple en sessió de data 19 de novembre de 2020, ha aprovat, en la seva part bastant, l'acord que tot seguit es ressenya:

Primer.- Aprovar la modificació de l'article 13 i d'un nou article de l'Acord aplicable al personal funcionari de l'Ajuntament de Son Servera, com segueix a continuació:

“ARTICLE 13.- DIES FESTIUS

Primer.- El personal públic gaudirà dels dies festius que la normativa vigent estableixi, tant a nivell estatal com de la comunitat, així com dels festius d'àmbit local.

Si alguna treballadora o treballador de l'Ajuntament de Son Servera no pot gaudir dels dies festius amb caràcter excepcional en les dates assenyalades i ha d'acudir a prestar servei durant la jornada completa, se l'indemnitzarà amb un import de 264 euros per dia realment treballat, que corresponen al festiu que no s'hagi pogut gaudir.

S'exceptua d'aquesta norma el personal l'horari del qual tingui caràcter habitual en festius, dissabtes, o diumenges.

En els supòsits de treballadors públics de l'Ajuntament de Son Servera que hagin de prestar serveis a la corporació els dies 24 i 31 de desembre, s'estableix el següent règim d'indemnitzacions:

1. El personal que hagi de prestar serveis en torn de matí dels dies 24 i 31 de desembre serà indemnitzat amb l'import de 264 €.

2. El personal que hagi de prestar serveis en torn de tarda dels dies 24 i 31 de desembre serà indemnitzat amb l'import de 264 €.

3. El personal que hagi de prestar serveis en torn de vespre dels dies 24 i 31 de desembre serà indemnitzat amb l'import de 297 €.

En qualsevol cas, el calendari laboral de l'Ajuntament de Son Servera incorporarà dos dies de permís quan els dies 24 i 31 de desembre coincideixin amb dia festiu, dissabte o dia no laborable.

S'entendrà el mateix que l'indicat a l'apartat anterior quan qualsevol dels dies festius establerts als calendaris de l'Estat, Comunitat Autònoma i del municipi de Son Servera coincideixi amb dia festiu, dissabte o dia no laborable, atorgant un dia de permís per dia festiu que coincideixi amb dia no laborable.

ARTICLE NOU

Excepcionalment i, quan les borses de treball restin exhaurides i per la necessitat i urgència de les circumstàncies que motivin la selecció de personal suficient, es podrà encomanar al Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) el procés de difusió de l'oferta genèrica d'ocupació.”

Segon.- Remetre el present acord d a la Delegació del Govern en Illes Balears, per al seu posterior registre, depòsit i publicar-lo al BOIB.

 

Son Servera, 24 de novembre de 2020

La batlessa Natalia Troya Isern