Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MARIA DE LA SALUT

Núm. 11615
Revocació de dedicació exclusiva a l'ex Batle i consegüent reconeixement de la mateixa al nou Batle

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient núm.: 770/2020

Procediment: revocació o reconeixement de dedicació exclusiva a membres de la Corporació

Assumpte: revocació de dedicació exclusiva al Sr. Gabriel Mas Oliver i consegüent reconeixement de la mateixa al Sr. Bernat Quetglas Jordà

Document signat per: el Sr. Batle

El Sr. Bernat Quetglas Jordà, en la seva condició de Batle President de l'Ajuntament de Maria de la Salut,

FA SABER

Que, el Ple de la Corporació Local, en la sessió extraordinària de 16 de novembre de 2020, va aprovar la revocació de la dedicació exclusiva del Sr. Gabriel Mas Oliver i el reconeixement de la mateixa al Sr. Bernat Quetglas Jordà, d'acord amb la proposta de Batlia transcrita ut infra:

«PROPOSTA DE BATLIA SOBRE LA REVOCACIÓ DE LA DEDICACIÓ EXCLUSIVA DEL SR. GABRIEL MAS OLIVER I EL RECONEIXEMENT DE LA MATEIXA AL SR. BERNAT QUETGLAS JORDÀ

A través de provisió de Batlia de data 11 de novembre de 2020 es va disposar l'emissió d'informe de Secretaria sobre la normativa aplicable i procediment a seguir per revocar la declaració i situació de dedicació especial a membres de la Corporació, que es va emetre amb data 11 de novembre de 2020.

A la vista del citat informe i considerant convenient reorganitzar les delegacions i revocar consegüentment la declaració de dedicació exclusiva del Sr. Gabriel Mas Oliver, atès el cessament en el seu càrrec de Batle des del moment en què el Ple de la Corporació va aprovar la moció de censura presentada pels Grups municipals X Maria i PP, en la sessió extraordinària celebrada el 30 d'octubre de 2020.

El Sr. Bernat Quetglas Jordà, en la seva condició de Batle President de la Corporació Local, de conformitat amb les atribucions conferides en virtut de l'article 21 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local, d'acord amb les disposicions previstes en el Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, i altra normativa aplicable,

PROPOSA

Primer.- Revocar el règim de dedicació exclusiva, així com tots els drets econòmics que de la mateixa es deriven, del Sr. Gabriel Mas Oliver, ex Batle i actual regidor en l'oposició de la Corporació.

Segon.- Determinar que el càrrec de Batle, que ara exerceix el Sr. Bernat Quetglas Jordà, realitzi les seves funcions en règim de dedicació especial en règim de dedicació exclusiva, tenint una presència efectiva mínima a la Corporació de 25 hores setmanals (de dilluns a divendres de 9h a 14h i dilluns capvespre de 16h a 21h) i plena disponibilitat per la ciutadania del municipi les 24 hores del dia els 365 dies de l'any.

Tercer.- Establir a favor del membre de la Corporació que exerceixi el seu càrrec en règim de dedicació exclusiva les retribucions que a continuació es relacionen, que es percebran en 14 pagues, 12 corresponents a les diferents mensualitats de l'any i les dues restants corresponents a les mensualitats de juny i desembre, i donar-lo d'alta en el Règim General de la Seguretat Social, havent d'assumir aquesta Corporació el pagament de les quotes empresarials corresponents.

  1. El càrrec de Batle percebrà una retribució anual bruta de 39.432,25 €.

Quart.- Que s'informi per Secretaria la present proposta.

Maria de la Salut, 11 de novembre de 2020. El Sr. Batle, signat i segellat electrònicament».

El que es publica en compliment de l'article 8.1.f) de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de Transparència, Accés a la Informació Pública i Bon Govern, per a general coneixement, donada la seva transcendència.

 

Maria de la Salut, 23 de novembre de 2020  

El batle-president Bernat Quetglas Jordà