Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE BÚGER

Núm. 11611
Convocatòria Jutge o Jutgessa de Pau

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb l'article 5 del Reglament del Consell General del Poder Judicial núm. 3/1995, de 7 de juny, dels jutges de pau, s'anuncia la convocatòria pública per a la provisió del càrrec de JUTGE O JUTGESSA DE PAU d'aquest municipi.

Les condicions de capacitat exigibles per optar a l'elecció d'aquest càrrec són les següents:

-Ser espanyol, major d'edat.

-No estar impedit físicament o psíquicament per exercir les funcions judicials.

-No haver estat condemnat per delicte dolós. En cas contrari, aquest impediment cessa si s'ha obtingut la rehabilitació.

-No haver estat processat o inculpat per delicte dolós. En cas contrari, aquest impediment cessa si s'ha obtingut l'absolució o s'ha dictat la interlocutòria de sobreseïment.

-Gaudir de l'exercici ple dels drets civils.

-No estar incurs en cap de les causes d'incapacitat i de compatibilitat previstes en la Llei 6/1985, Orgànica del Poder Judicial (article 389).

-Residir en aquest terme municipal.

Juntament amb la sol·licitud els candidats han de presentar un currículum vitae amb els detalls més significatius del seu perfil personal, acadèmic i professional.

Les persones interessades que compleixin els requisits esmentats poden presentar les seves sol·licituds al Registre General de l'Ajuntament durant el termini de  DEU DIES comptats a partir de l'endemà que es publiqui aquest anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

El que es fa públic per general coneixement.

 

Búger, 23 de novembre de 2020

El batle Pere Torrens Escalas