Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 11586
Extracte de la resolució de 17 de novembre de 2020 per la qual es convoquen ajudes extraordinàries al teixit productiu del municipi de Santanyí per a minimitzar l'impacte econòmic de la crisi sanitària COVID-19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Referència  BDNS: 534979

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria i el seu text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris:

Poden tenir la condició de beneficiaris les persones físiques o jurídiques que formin part d'algun dels següents grups:

  1. Grup 1. Empreses amb personalitat jurídica.  

  2. Grup 2. Persones físiques que s'hagin mantingut d'alta en el règim de treballadors autònoms, règim especial per compte propi de la Seguretat Social que correspongui o mutualitat de col·legi professional almenys 120 dies a l'any 2019 i 60 dies entre l'1 de gener de 2020 i el 30 de setembre de 2020. Aquests dies poden haver estat o no consecutius.

  3. Grup 3. Persones físiques que s'hagin mantingut d'alta en el règim de treballadors autònoms, règim especial per compte propi de la Seguretat Social que correspongui o mutualitat de col·legi professional almenys 120 dies a l'any 2018 i 120 dies a l'any 2019, hagin estat o no consecutius; i que no han pogut exercir la seva activitat l'any 2020 a causa de les conseqüències derivades de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

  4. Grup 4. Persones físiques que obtinguin ingressos derivats de l'arrendament de béns immobles com lloguer de curta estada o lloguer vacacional.

Segon. Finalitat:

Compensar en la mesura del que sigui possible els danys econòmics derivats i conseqüència de la pandèmia als diferents agents que formen el teixit productiu local per tal que aquests puguin mantenir la seva activitat, consolidar el seu projecte al municipi i reactivar el més aviat possible l'activitat econòmica de Santanyí.

Tercer. Bases reguladores:

Decret de Batlia de 17 de novembre de 2020.

Quart. Import:

La dotació d'aquesta convocatòria és de 1.100.000 euros.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini per presentar les sol·licituds és de 2 mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquest extracte en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Santanyí, 23 de novembre  de 2020

La batlessa Maria C. Pons Monserrat