Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 11558
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 19 de novembre de 2020 per la qual s'aproven les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses en el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d’àrea de psiquiatria i es designen les persones que integren el Tribunal qualificador

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.- Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 12 d'abril de 2019 (BOIB  núm. 48/2019, de 13 d'abril) es va convocar un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea de psiquiatria, entre d'altres especialitats. Aquesta resolució va ser modificada per altres dues: la de data de 2 de juliol de 2020 (BOIB núm. 119/2020, de 7 de juliol) i la de data de 22 de juliol de 2020 (BOIB núm. 132/2020, de 28 de juliol).

2.- La base 4.1. de la convocatòria estableix que una vegada vençut el termini per presentar sol·licituds, el director general del Servei de Salut de les Illes Balears dictarà una resolució per aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses del procés selectiu, que es publicarà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el portal web www.ibsalut.es.

3.- Així mateix, la base 5.2 de la convocatòria fixa que les persones que integren el Tribunal qualificador han de ser designades pel director general del Servei de Salut de les Illes Balears a través d'una resolució que s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears amb una antelació de, com a mínim, un mes abans de la data d'examen.

4.- Per la seva part, la base 7.2. assenyala que, sempre que sigui possible, en la resolució en la qual es publiquin les llistes provisionals de persones admeses i excloses es fixaran la data, l'hora i el lloc en el qual es realitzarà la prova.

Per tot això dict la següent

Resolució

1.- Aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses en el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea de psiquiatria dependents del Servei de Salut, convocat mitjançant les resolucions del director general del Servei de Salut de les Illes

Balears que s'assenyalen en el punt 1 de l'apartat “Fets” i que figuren en l'Annex 1 d'aquesta resolució. En la llista provisional de persones admeses figuren el nom, els llinatges i el document d'identitat. En la llista provisional de persones excloses figura també la causa d'exclusió.

2.- Establir que, amb la finalitat d'evitar errors i, si se'n produeixen, possibilitar que es corregeixin en el termini i en la forma procedent, les persones aspirants han de comprovar no només que no figuren en la llista de persones excloses sinó que, a més, han de confirmar que figuren en la de persones admeses.

3.- Disposar que, tal i com indiquen les bases de la convocatòria, les persones aspirants tenen un termini de deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució per presentar reclamacions, que no tindran caràcter de recurs, o per reparar el defecte que hagi motivat l'exclusió. Les reclamacions que es presentin s'han d'entendre rebutjades quan les persones que les hagin presentat no apareguin com a admeses en la resolució en què es publiquin les llistes definitives. Les persones que no reparin els defectes en el termini establert seran excloses del procés selectiu. Així mateix, les qui hagin detectat errors en la consignació de les seves dades personals poden manifestar-ho en aquest mateix termini.

4.- Determinar que la persona que figuri en la llista provisional de persones excloses per al torn de promoció interna -independentment del seu dret a reparar defectes o a presentar reclamacions contra l'exclusió- pot pagar la taxa del torn d'accés lliure dins del termini de deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució. Si finalment és inclosa en les llistes definitives de persones candidates admeses en el torn de promoció interna, tindrà dret a sol·licitar la devolució de la taxa del torn d'accés lliure, d'acord amb el que disposa la base 4.7 de la convocatòria. Si ha estat exclosa de la llista definitiva del torn de promoció interna, serà inclosa d'ofici en la llista definitiva de persones admeses en el torn d'accés lliure i podrà sol·licitar la devolució de la taxa del torn de promoció interna.

5.- Resoldre que les persones que figuren com a excloses en la reserva per a persones amb discapacitat, independentment del seu dret a reparar defectes o a presentar reclamacions contra l'exclusió, poden pagar la taxa del torn corresponent dins del termini de deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució. Si finalment són incloses en les llistes definitives de persones candidates admeses en la reserva per a persones amb discapacitat, tindran dret a sol·licitar que se les torni la taxa abonada, d'acord amb el que disposa la base 4.7 de la convocatòria. Si han estat excloses de la reserva per a persones amb discapacitat, seran incloses d'ofici en la llista definitiva de persones candidates admeses del torn corresponent.

6.- Designar les persones que integren el Tribunal qualificador del procés selectiu, que figuren a l'Annex 2.

7.- Informar que l'examen es realitzarà el dia 21 de febrer de 2021, a las 10:00 hores, en els llocs següents:

  • Mallorca: Universitat de les Illes Balears. Carretera de Valldemossa km. 7,5. CP 07122 (Palma). En el portal web www.ibsalut.es s'especificaran els edificis i les aules on es realitzarà l'examen.

  • Menorca: Hospital Mateu Orfila. Ronda de Malbúger, 1. CP 07703 (Maó)

  • Eivissa: Hospital Can Misses. C/Corona s/n. CP 07800. Eivissa.

8.- Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el portal web www.ibsalut.es i en el tauler d'anuncis dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs de reposició davant de l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la data de la publicació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar-hi.

 

Palma, 19 de novembre de 2020

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears

Julio Miguel Fuster Culebras

Per delegació de la consellera de Salut i Consum (BOIB núm. 191, de 7/11/2020)

  

Annex 1

Llista provisional de persones aspirants admeses en el concurs oposició convocat per cobrir places bàsiques vacants de la categoría de facultatiu/facultativa especialista d'àrea de psiquiatria  

Llista provisional de persones admeses. Torn lliure

DNI

LLINATGES I NOM

SECTOR

***0006**

BARAHONA ACEITUNO, PAOLA MICHELL

HUSE

***1658**

CARRAL MARTINEZ, MARIA

HUSE

***1789**

CHACÁRTEGUI QUETGLAS, BEGOÑA

HUSE

***2060**

CID PINAL, MANUEL ALBERTO

HUSE

***5706**

CORBACHO RIPOLL, REBECA

HUSE

***6437**

ENRIQUEZ MORENO, PATRICIA

HUSE

***2327**

FERRER VADELL, ALICIA

HUSE

***5323**

GARCIA CALDENTEY, CARLOS

HUSE

***0766**

GOMEZ JUANES, ROCIO

HUSE

***3387**

HERBERA GONZALEZ, PATRICIA

HUSE

***8498**

JIMENO BELTRAN, TERESA

HUSE

***6893**

LAZARO PASCUAL, YOLANDA

HUSE

***5164**

LLABRES FUSTER, MARIA NEUS

HUSE

***3079**

MORAGUES CANTALLOPS, ESTEVE

HUSE

***1555**

NAVAS ELEGIDO, MARIA TERESA

HUSE

***4538**

NOGUERO ALEGRE, ALEXANDRA

HUSE

***1470**

ORTEGA  PACHECO, MONICA BRENDA

HUSE

***6033**

PARRA BRU, SILVIA

HUSE

***4998**

PRADAS GUERRERO, MARIA DEL CARMEN

HUSE

***8784**

RADO PORTELL, FRANCESCA

HUSE

***5557**

RAVENTOS SIMIC, JASNA

HUSE

***1922**

RENDAL ARGIBAY, YOLANDA

HUSE

***3531**

RIBOT MIQUEL, MARIA ANTONIA

HUSE

***0882**

ROSET FERRER, CAROLINA

HUSE

***4600**

RUIZ PADRINO, NATALIA

HUSE

***4252**

TOBAJAS RUBER, PABLO

HUSE

***4303**

TORRES ENCINA, LAURA

HUSE

***4788**

VIESCA EGUREN, CLARA

HUSE

***8591**

ZAMORA GONZALEZ, ANTONIO

HUSE

 

DNI

LLINATGES I NOM

SECTOR

***1789**

CHACARTEGUI QUETGLAS, BEGOÑA

HCIN

***2060**

CID PINAL, MANUEL ALBERTO

HCIN

***1399**

D´ANGELIS GARCIA-SOLCA, CARLA

HCIN

***8629**

GARCIA ANTICH, SANDRA

HCIN

***5323**

GARCIA CALDENTEY, CARLOS

HCIN

***6499**

GARCIAS VERD, VICTORIA

HCIN

***0766**

GOMEZ JUANES, ROCIO

HCIN

***1555**

NAVAS ELEGIDO, MARIA TERESA

HCIN

***1928**

ORTEGA  TORES, JOSE LUIS

HCIN

***7739**

PIÑA PLOMER, JAUME

HCIN

***8784**

RADO PORTELL, FRANCESCA

HCIN

***3531**

RIBOT MIQUEL, MARIA ANTONIA

HCIN

***0882**

ROSET FERRER, CAROLINA

HCIN

***4252**

TOBAJAS RUBER, PABLO

HCIN

***4788**

VIESCA EGUREN, CLARA

HCIN

 

DNI

LLINATGES I NOM

SECTOR

***3551**

ALVAREZ GOMEZ, ANA BELEN

HMAN

***1658**

CARRAL MARTINEZ, MARIA

HMAN

***1789**

CHACARTEGUI QUETGLAS, BEGOÑA

HMAN

***6943**

CRESPI GINARD, GUILLEM

HMAN

***7429**

CRESPO URIA, YAIZA

HMAN

***1096**

FELEZ VIÑAS, ALBA

HMAN

***5323**

GARCIA CALDENTEY, CARLOS

HMAN

***7632**

JAUME BATLE, CRISTINA

HMAN

***5164**

LLABRES FUSTER,MARIA NEUS

HMAN

***1555**

NAVAS ELEGIDO,MARIA TERESA

HMAN

***4998**

PRADAS GUERRERO,MARIA DEL CARMEN

HMAN

***8784**

RADO PORTELL,FRANCESCA

HMAN

***8654**

RAJA LOPEZ,ILUMINADA

HMAN

***0882**

ROSET FERRER,CAROLINA

HMAN

***3533**

VINCENT TUR,ELISABET

HMAN

 

DNI

LLINATGES I NOM

SECTOR

***1658**

CARRAL MARTINEZ, MARIA

HUSLL

***2060**

CID PINAL, MANUEL ALBERTO

HUSLL

***5323**

GARCIA CALDENTEY, CARLOS

HUSLL

***6893**

LAZARO PASCUAL, YOLANDA

HUSLL

***5164**

LLABRES FUSTER, MARIA NEUS

HUSLL

***1555**

NAVAS ELEGIDO, MARIA TERESA

HUSLL

***1470**

ORTEGA  PACHECO, MONICA BRENDA

HUSLL

***4998**

PRADAS GUERRERO, MARIA DEL CARMEN

HUSLL

***8784**

RADO PORTELL, FRANCESCA

HUSLL

***3531**

RIBOT MIQUEL, MARIA ANTONIA

HUSLL

***0882**

ROSET FERRER, CAROLINA

HUSLL

***9389**

SANCHEZ-PASTOR GOMIS ,HELENA

HUSLL

 

DNI

LLINATGES I NOM

SECTOR

***6767**

BORONAT CARBONELL, MERCE

ASM

***1789**

CHACARTEGUI QUETGLAS, BEGOÑA

ASM

***8613**

FRANCES SORIANO, LORENA

ASM

***3719**

GOEZ SUDUPE, LUISA FERNANDA

ASM

***3120**

HERNANDEZ JURADO, OSCAR

ASM

***1248**

JIMENEZ MOTILLA, MARIA SANDRA

ASM

***8314**

PASTORIZA RIVAS, FRANCISCO

ASM

***5191**

RIBES ALCOVER, MARIA NEUS

ASM

 

DNI

LLINATGES I NOM

SECTOR

***3457**

DE FRUTOS GUIJARRO, JUAN JOSE

ASEF

***7638**

FERNANDEZ SANCHEZ, VERONICA

ASEF

***8361**

GORDILLO MONTAÑO, MARIA JOSE

ASEF

***7710**

IGLESIAS LOPEZ ,JUAN

ASEF

***9560**

MERINO DEL VILLAR, CRISTINA

ASEF

***2721**

MORENO ENCABO, ISABEL ANA

ASEF

***2307**

PALMA CONESA, ALVARO JOSE

ASEF

***8673**

RAMOS PERDIGUES, SONIA

ASEF

Llista provisional de persones admeses promoció interna

DNI

LLINATGES I NOM

SECTOR

***0350**

PEREZ FERNANDEZ, FERNANDO

 HUSE

Llista provisional de persones excloses. Torn lliure

DNI

LLINATGES I NOM

SECTOR

MOTIU D'EXCLUSIÓ

***2345**

LARRAURI ECHEVARRIA, PATRICIA ROXANA

HUSE

COMPULSA INCOMPLETA

****4153

NAVARTA, SILVANA ELISA

HUSE

NO COMPLEIX EL REQUISIT 2.1 c DE LES BASES DE LA CONVOCATÒRIA

 

DNI

LLINATGES I NOM

SECTOR

MOTIU D'EXCLUSIÓ

***2345**

LARRAURI ECHEVARRIA, PATRICIA ROXANA

HCIN

COMPULSA INCOMPLETA

****4153

NAVARTA, SILVANA ELISA

HCIN

NO COMPLEIX EL REQUISIT 2.1 c DE LES BASES DE LA CONVOCATÒRIA

 

DNI

LLINATGES I NOM

SECTOR

MOTIU D'EXCLUSIÓ

***2345**

LARRAURI ECHEVARRIA, PATRICIA ROXANA

HMAN

COMPULSA INCOMPLETA

****4153

NAVARTA, SILVANA ELISA

HMAN

NO COMPLEIX EL REQUISIT 2.1 c DE LES BASES DE LA CONVOCATÒRIA

 

DNI

LLINATGES I NOM

SECTOR

MOTIU D'EXCLUSIÓ

****4821*

GONZALEZ LUCHA, JAVIER EDUARDO

HUSLL

NO COMPLEIX EL REQUISIT 2.1 a DE LES BASES DE LA CONVOCATÒRIA

***2345**

LARRAURI ECHEVARRIA, PATRICIA ROXANA

HUSLL

COMPULSA INCOMPLETA

****4153

NAVARTA, SILVANA ELISA

HUSLL

NO COMPLEIX EL REQUISIT 2.1 c DE LES BASES DE LA CONVOCATÒRIA

 

 

Annex 2

Persones que integren el Tribunal qualificador del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea de psiquiatria

Titulars

President: Joan Salvà Coll

Secretari: Juan Luís Marqués Pascual

Vocal nacional 1: Miguel Echevarría Martínez de Bujo

Vocal nacional 2: Rosa Molina Ramos

Vocal 1: Rainer Oberguggenberger

Vocal 2: Antonio Liñana Martorell

Vocal 3: Jaume Morey Cañellas

Vocal 4: María Magdalena Valverde Gómez

Suplents

Presidenta: Susana Arboleya Martínez

Secretari: Oscar González Antequera

Vocal nacional 1: Daniel Giner Giménez

Vocal nacional 2: Iratxe Aguirre Orue

Vocal 1: Claire Teijeira Levet

Vocal 2: María José García Navarro

Vocal 3: María del Henar Arnillas Gómez

Vocal 4: María Isabel Florez Fernández