Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MARIA DE LA SALUT

Núm. 11557
Resolució de Batlia núm. 350, de 20 de novembre de 2020, de l'Ajuntament de Maria de la Salut, per qual es deleguen competències del Sr. Batle en la Junta de Govern Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient núm.: 824/2020

Procediment: delegacions i avocacions de competències

Assumpte: delegació interorgànica (Sr. Batle en Junta de Govern Local)

Document signat per: el Sr. Batle

En compliment de l'article 44.2 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, es publica la delegació de competències del Sr. Batle de la Corporació en la Junta de Govern Local, mitjançant resolució de Batlia núm. 350, de 20 de novembre de 2020, transcrita ut infra:

«DECRET DE BATLIA

A la vista de l'informe-proposta de Secretaria de data 20 de novembre de 2020, examinada la documentació que l'acompanya, el Sr. Bernat Quetglas Jordà, en la seva condició de Batle President de la Corporació Local, de conformitat amb el que s'estableix en els articles 9 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic, i 21.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local, i d'acord amb els articles 43 a 45, 114 a 118, 120 i 121 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals,

RESOL

Primer.- Delegar en la Junta de Govern Local l'exercici de les següents atribucions de Batlia:

  • El desenvolupament de la gestió econòmica d'acord amb el Pressupost General de la Corporació aprovat, disposar despeses dins dels límits de la seva competència, ordenar pagaments i rendir comptes, de conformitat amb el que es disposa en el Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals. 
  • L'aprovació dels projectes d'obres i serveis quan sigui competent per a la seva contractació o concessió i estiguin previstos en el Pressupost General de la Corporació.
  • La concessió de Llicències d'obertura d'establiments fabrils, industrials o comercials i de qualsevol una altra índole, i de Llicències d'obres en general, tret que les Ordenances o les Lleis sectorials l'atribueixin expressament al Ple.   
  • L'aprovació de les convocatòries i la concessió de subvencions de la Corporació Local, de conformitat amb els articles 23 i 10.4 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, sempre que siguin competència de Batlia.  
  • L'adquisició, alienació i concessió de béns i drets que siguin competència de Batlia.

Segon.- Imposar al delegat l'obligació d'informar aquesta Batlia, a posteriori, amb periodicitat setmanal i, en tot cas, quan se li requereixi per a això, de la gestió realitzada i de les disposicions dictades en el període de referència, i amb caràcter previ de les decisions de transcendència, tal com es preveu en l'article 115 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

Tercer.- Establir que els actes dictats pel delegat en exercici de les atribucions que li han estat delegades han d'indicar expressament aquesta circumstància i que es consideraran dictats per Batlia.

En conseqüència, correspondrà a aquesta Batlia la competència per a la resolució dels recursos de reposició contra els actes dictats per l'òrgan delegat.

Quart.- Comunicar la present resolució al delegat.

Cinquè.- Publicar la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Sisè.- Donar compte al Ple de la Corporació, en la primera sessió que se celebri, del contingut de la delegació.

Setè.- Aplicar, respecte a tot el no previst expressament en la present resolució, les regles que per a la delegació de competències del Batle es preveuen en la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local, i del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

Maria de la Salut, 20 de novembre de 2020. El Sr. Batle, signat i segellat electrònicament».

Contra aquest Decret, que posa fi a la via administrativa, de conformitat amb l'article 52 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local, i els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, es podrà interposar, amb caràcter previ i potestatiu, recurs de reposició davant la Batlia d'aquest Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà a la recepció de la seva notificació, o bé directament recurs contenciós-administratiu davant el Jutjat contenciós administratiu de Palma, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà a la recepció de la seva notificació. No obstant això, podrà interposar qualsevol altre, si ho considera convenient.

El que es publica per a general coneixement i efectes oportuns.

 

Maria de la Salut, 23 de novembre de 2020

El batle

Bernat Quetglas Jordá