Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT LLUIS

Núm. 11555
Extracte de les bases que han de regir la concessió de beques per facilitar l'accés dels fillets/es de famílies amb dificultats econòmiques a l'escola infantil curs 2020/2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

M. Carolina Marquès Portella, Batlessa de l'Ajuntament de Sant Lluís, fa públic l'extracte de l'acord de la Junta de Govern Local de dia 17/11/2020, per la qual s'aproven la convocatòria i bases per la concessió de beques per facilitar l'accés dels fillets/es de famílies amb dificultats econòmiques a l'escola infantil pel curs 2020/2021.

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacional de subvencions:

https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/534576

Primer. Objecte de la convocatòria: L'objecte d'aquestes beques és el conjunt de prestacions de caràcter subsidiari i complementari d'altres tipus de recursos econòmics prevists en la legislació vigent per facilitar l'accés a l'escola infantil dels fillets/es que pertanyen a famílies amb dificultats econòmiques pel curs escolar 2020/2021.

Segon. Beneficiaris: Famílies amb dificultats econòmiques, empadronades al municipi de Sant Lluís i que tenguin algun/a fill/a de 0-3 anys matriculat/da a l'escoleta infantil.

Tercer. Bases Reguladores: Bases de la convocatòria que han de regir la concessió de beques per facilitar l'accés dels fillets/es de famílies amb dificultats econòmiques a l'escola infantil, curs 2020/2021:

http://www.ajsantlluis.org/tauler/edictes.aspx?Tipo=01&HISTORIC=1

Quart. Crèdit de la convocatòria: El crèdit per aquesta convocatòria és de 9.000 euros.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds: El termini de presentació de sol·licituds serà juntament amb la formalització de la matrícula per obtenir plaça a l'escoleta. Si ja s'ha fet la matrícula hi haurà deu dies naturals des de la publicació d'aquestes bases per sol·licitar les beques i presentar la documentació requerida.

Sisè. Quantia: Les beques de les quotes de l'escoleta infantil es concediran fins a un màxim del 90% del cost anual de l'activitat.

 

Sant Lluis, 23 de novembre de 2020

La alcaldessa presidenta 

M. Carolina Marques Portella