Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA, PATRIMONI I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

Núm. 11520
Correcció de les errades observades al punts 4 i 15.B de la convocatòria de subvencions pluriennal 2020-2021 al fons d’activitats del catàleg d’activitats culturals del Consell Insular de Mallorca (CACIM) per a entitats d’administració local o els organismes públics que en depenen (CAEM i CULTURA EN XARXA) BDNS: 531516

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Us comunic que el 18 de novembre de 2020 el Consell Executiu ha adoptat el següent acord:

«Primer.- Modificar la redacció del segon paràgraf del punt 4 de la convocatòria de subvencions pluriennal 2020-2021 al fons d'activitats del catàleg d'activitats culturals del Consell Insular de Mallorca (CACIM) per a entitats d'administració local o els organismes públics que en depenen (CAEM i CULTURA EN XARXA), el qual ha de tenir la redacció següent:

La temporalització de les despeses ha de coincidir amb la temporalització de la convocatòria, és a dir, entre l'1 de juliol de 2020 i el 30 de setembre de 2021.  Per tant, les activitats, les factures i els pagaments corresponents a les activitats subvencionades han d'estar incloses entre les dates abans assenyalades.

Segon- Modificar la redacció de l'apartat B del punt 15  de la convocatòria de subvencions pluriennal 2020-2021 al fons d'activitats del catàleg d'activitats culturals del Consell Insular de Mallorca (CACIM) per a entitats d'administració local o els organismes públics que en depenen (CAEM i CULTURA EN XARXA), el qual ha de tenir la redacció següent:

B) MEMÒRIA ECONÒMICA:

1. ANNEX 5-A. Relació de despeses (S'ha de presentar un annex 5-A per cada línia) Aquest document (ANNEX 5A) també s'ha d'enviar, en format digital editable (full de càlcul) i degudament identificada, a la direcció de correu electrònic cacim@conselldemallorca.net

2. ANNEX 5-B. Relació d'ingressos. (S'ha de presentar un annex 5-B per cada línia) Si no hi ha hagut altres ingressos per finançar les activitats culturals tret d'aquesta subvenció, s'ha d'esmentar aquest fet a l'annex 5B.

3. Còpia compulsada, pel secretari/secretària o secretari/secretària-interventor/a de l'entitat beneficiària, de les factures o d'altres documents amb valor probatori equivalent amb validesa, en el tràfic jurídic mercantil o amb eficàcia administrativa, justificatius de la despesa subvencionable, que han d'estar expedides a nom de l'entitat beneficiària i abonades per aquesta.

Les factures presentades han de complir amb els requisits prevists al Reial decret 1619/2012, de 30 de novembre, pel que s'aprova el reglament que regula les obligacions de facturació.

Les factures s'han de presentar ordenades i numerades seguint els requisits regulats en l'article 48 de l'Ordenança General de Subvencions, és a dir, s'han d'agrupar amb el mateix ordre establert en la relació de despeses que ha de presentar amb l'annex 5A.

D'acord amb l'apartat 1 de l'esmentat article de l'Ordenança general de subvencions del Consell de Mallorca, es pot acreditar el pagament de les factures objecte de justificació mitjançant certificació de les obligacions reconegudes, emesa pel secretari/secretària-interventor/a, detallant cada factura, el seu número, l'import, agrupades amb el mateix ordre establert en la relació de despeses assenyalada en el paràgraf anterior. En cas contrari, el pagament s'acreditarà mitjançant la presentació de la documentació prevista a l'article 48.2 de l'Ordenança de Subvencions del Consell de Mallorca, en funció de la seva forma de pagament.

4. Qualsevol altra documentació que es derivi d'aquesta convocatòria o li sigui requerida als efectes de comprovar la justificació de les activitats culturals que es presenten per a ser justificades.

Tercer.- Publicar aquest acord al BOIB.»

Palma, 19 de novembre de 2020

El secretari tècnic del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística (Per delegació de la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística Resolució de 23/07/2019. BOIB núm. 109 de 8/8/2019) ​​​​​​​Josep Mallol Vicens