Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE MURO

Núm. 11449
Correcció errades borsa administratiu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Correcció errades borsa administratiu

El batle de l'Ajuntament de Muro, en data 18 de novembre de 2020 ha resolt literalment:

«CORRECCIÓ ERROR A LES BASES PER A LA CONVOCATÒRIA PER CONSTITUIR UNA BORSA DE FEINA D'ADMINISTRATIU DE L'AJUNTAMENT DE MURO, MITJANÇANT CONCURS-OPOSICIÓ

Detectat error material a les bases específiques reguladores del procediment selectiu per a la constitució d'una borsa de feina d'administratiu de l'Ajuntament de Muro, mitjançant concursoposició, publicades al BOIB núm 191 de 07 de novembre de 2020.

De conformitat amb l'establert l'article 109 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i en ús de les atribucions que em confereix l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local,

RESOLC

Primer. Procedir a la rectificació de l'error material.

On diu:

«VUITENA- PROCEDIMENT DE SELECCIÓ. (...)

I - FASE D'OPOSICIÓ. (Fins a 70 punts). (...)

Els aspirants marcaran les contestacions en els corresponents fulls d'examen. El criteri de correcció serà el següent: resposta correcta, 1 punt. Les respostes errònies descompten a raó d'una tercera part (1/3) del valor d'una resposta correcta. (...)»

Ha de dir:

«VUITENA- PROCEDIMENT DE SELECCIÓ. (...)

I - FASE D'OPOSICIÓ. (Fins a 70 punts). (...)

Els aspirants marcaran les contestacions en els corresponents fulls d'examen. El criteri de correcció serà el següent: resposta correcta, 2 punt mentre que les respostes errònies descomptaran un quart del valor de la pregunta. ...)»

Segon. Tenir per presentades les sol·licituds ja dirigides a l'Ajuntament de Muro per prendre part del procés de selecció de referencia.

Tercer. Fer pública la present resolució mitjançant un anunci en el BOIB i a la seu electrònica d'aquest Ajuntament

 

Muro, 19 de novembre de 2020

El batle Antoni Serra Sastre