Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA I SECTORS PRODUCTIUS

Núm. 11446
Informació pública sobre l’Estudi d’impacte ambiental, Projecte d’explotació, Pla de restauració per a la regularització dels establiments de benefici de l’empresa Aglomerados Bituminosos, SA, així com el Projecte d’instal·lació receptora de gas natural per a les plantes de fabricació d’aglomerat bituminós en calent en l’explotació minera Coll de sa Grava Sant Miquel, núm. 54, TM Montuïri

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb la Llei 10/2014, d'1 d'octubre, d'ordenació minera de les Illes Balears; amb la Llei 9/2018, de 5 de desembre, per la qual es modifica la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d'avaluació ambiental, i amb la Llei 9/2018, de 31 de juliol, per la qual es modifica la Llei 12/2016, de 17 d'agost, d'avaluació ambiental de les Illes Balears, se sotmet a informació pública la sol·licitud de l'explotador amb NIF A07276561, d'autorització administrativa del projecte subjecte a avaluació d'impacte ambiental ordinària. Pot ser-hi aplicable el que es preveu en el capítol III del títol II en matèria de consultes transfrontereres. A continuació se n'assenyalen les característiques principals:

Expedient: 2020/20259.

Tipus d'activitat: explotadora dels establiments de benefici situats en l'explotació minera Coll de sa Grava Sant Miquel, núm. 54, consistents en dues plantes de fabricació d'aglomerat bituminós.

Situació: Montuïri.

Illa: Mallorca.

Dades tècniques: el projecte defineix la instal·lació receptora de gas natural en la planta de fabricació d'aglomerat bituminós en calent Abisa, situada a la carretera de Palma a Manacor, km 31 de Montuïri. Actualment els equips instal·lats s'alimenten a través d'una instal·lació de fuel i a través d'un projecte específic de la companyia distribuïdora de gas Redexis Gas, mitjançant una ERM de 4400 m3/h i 10 bars de pressió, d'un ramal del gasoducte principal Palma-Manacor, i cap la possibilitat que l'alimentació dels equips que intervenen a la planta pugui ser canviada per equips de gas. La instal·lació donarà servei a 2 plantes d'aglomerat bituminós en calent i alimentarà un grup electrogen de nova instal·lació, compost per: escomesa, armari de regulació-comptador, xarxa de distribució interior, equips de regulació i equipament.

La documentació que correspon al Projecte i a l'Estudi d'impacte ambiental, es pot examinar a la Direcció General de Política Industrial (c. del Bastió d'en Sanoguera, 2, 07002 Palma), i també a la web de la Direcció General de Transparència i Bon Govern.

Se'n pot obtenir la informació pertinent en l'òrgan substantiu (Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius), com també formular davant aquest òrgan les al·legacions que es considerin pertinents dins el termini de trenta dies comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 6 de novembre de 2020

El director general de Política Industrial Antonio Morro GomilaPer delegació del conseller de Transició Energètica i Sectors Productius (BOIB 94/2019)