Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALAIOR

Núm. 11440
Extracte de la Resolució de regidoria de data 9 de novembre de 2020 per la qual es convoquen subvencions per a la rehabilitació i restauració de façanes en Alaior per a l'any 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient núm.: .4540/2020

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, text complet de la qual, es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/532404)

Primer. Objecte de la convocatòria: La concessió d'ajudes econòmiques per a fomentar la promoció d'obres de rehabilitació i restauració de façanes dels immobles del municipi d'Alaior, amb especial atenció als edificis inclosos en l'àmbit de manteniment i conservació de l'estructura urbana i dels valors arquitectònics i ambientals del centre històric segons el PGOU.

Segon. Persones beneficiàries: Tindran la consideració de persones beneficiàries dels propietaris/àries o comunitat de propietaris de l'immoble, ja siguin persona física o jurídica. No podran obtenir la condició de beneficiàries les persones que es trobin en situació prevista en l'article 13.2 de la Llei 38/2003, de l' 17 de novembre, General de Subvencions.

Tercer. Bases reguladores: Bases de la convocatòria de subvencions per a la rehabilitació i restauració de façanes a Alaior per a l'any 2020.

https://alaior.sedelectronica.es/transparency/c60b1bff-37fe-4b4d-8f12-528624929fc4

Quart. Crèdit: El crèdit per a aquesta convocatòria és de 8.000,00 euros.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds: 30 dies a comptar des del dia següent a la seva publicació en el BOIB.

Sisè. Quantia: Depenent de si l'immoble es troba en el centre històric pot ser de fins a un 30% del cost de les obres, o d'un 10% si l'immoble no es troba en aquesta zona, amb uns límits en tots dos casos, depenent de la pintura utilitzada.

Setè. Requisits:

1. Les obres de rehabilitació i restauració de façanes s'ajustaran en tot cas al Pla General d'Ordenació Urbana i a la resta de normativa urbanística en vigor, especialment pel que fa a la combinació de colors, materials i composició de buits de les mateixes.

2. No s'admet l'ús de la pintura plàstica com a material d'acabat.

3. No poden ser objecte d'aquestes subvencions les intervencions que situïn o mantinguin els aparells d'aire condicionat, les antenes o qualsevol altre element d'aquest tipus situat en els paraments de façana.

4. Obtenir la corresponent llicència d'obra

Vuitè. Sol·licitud

a) Instància de sol·licitud de subvenció amb expressió de les dades de la finca i de la persona o persones sol·licitants

b) En el cas de comunitats de propietaris, acta de la Junta de Propietaris on consti l'acord de sol·licitud de l'ajut i l'aprovació de les obres de rehabilitació a realitzar.

c) Fotografies de l'edifici (generals de façanes i de detall dels elements a rehabilitar) en l'estat previ a la intervenció.

d) Plànols o croquis amb tots els amidaments de la façana inclosos, i petita memòria amb indicació de les problemàtiques de l'estat inicial i els materials, acabats i colors de la proposta de rehabilitació. S'ha de fer constar el tipus de pintura a utilitzar d'acord amb el punt 6e de les bases

e) Pressupost detallat per capítols o rams amb mesuraments de cadascuna de les partides i oficis, i aplicació de preus unitaris. En aquest sentit és molt important fer constar el nombre de metres quadrats en el cas de pintar la façana per poder calcular l'import de la subvenció.

Novè. Data de Justificació de l'actuació: En el termini màxim d'un mes des de la finalització de les obres objecte de la subvenció, i no més tard del 31 de desembre de 2021.

Les obres hauran d'estar finalitzades i justificades en data de 31 de desembre de l'any immediatament posterior a la publicació de la convocatòria,

Pot sol·licitar l'ajuda a la seu electrònica municipal al link:

https://alaior.sedelectronica.es/catalog/tf/9198d8e7-c8bb-458e-8100-2f26508c724a

 

Alaior, 14 de novembre de 2020

El batle José Luís Benejam Saura