Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

AUTORITAT PORTUÀRIA DE BALEARS

Núm. 11434
Ampliació del termini per a la presentació de sol·licituds en la convocatòria del concurs públic per a la “Gestió d'una instal·lació nàutica per a petites i mitjanes eslores en el port d'Eivissa” (EM 770).

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 29 d'octubre de 2020, es va publicar al BOIB anunci de l'Autoritat Portuària de les Balears que feia pública la convocatòria de concurs públic per a la "Gestió d'una instal·lació nàutica per a petites i mitjanes eslores al port de Eivissa" (EM 770 ).

En data 16 de novembre de 2020 s'ha presentat un escrit fent constar la insuficiència del termini de 20 dies concedit al referit anunci per a la presentació d'ofertes.

En aquest sentit, en aplicació del que disposa l'art. 32 de la Llei 39/2015 de PACAP, s'ha comunicat l'ampliació del termini per a presentació de sol·licituds per la meitat del termini concedit, i per tant, en 10 dies.

És el que es comunica per a coneixement de tots els possibles interessats, de manera que el termini s'amplia en 10 dies, a comptar des del dia que finalitza el termini per a la presentació de sol·licituds, segons anunci publicat al BOIB de data 29 d'octubre de 2020.

La informació d'aquest concurs es troba publicada al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Autoritat Portuària de Balears, accessible des www.portsdebalears.com

 

Palma, 18 de novembre de 2020

El director

Juan Carlos Plaza Plaza