Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ INSTITUT D'INVESTIGACIÓ SANITÀRIA ILLES BALEARS (IDISBA)

Núm. 11430
Resolució de la correcció d’errors de la convocatòria d’un procés selectiu per a la la contractació d'un o una data manager per a la realització del projecte «Inhibició d'EGFR/ERBB2 amb neratinib en tumors de mama avançats/metastàsics, positius per al receptor d'hormones (RH+), negatius per HER2 i enriquits per HER2»

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per resolució a data 20 d'octubre de 2020, es va aprovar la convocatòria per a la contractació d'un o una data manager per a la realització del projecte «Inhibició d'EGFR/ERBB2 amb neratinib en tumors de mama avançats/metastàsics, positius per al receptor d'hormones (RH+), negatius per HER2 i enriquits per HER2», publicada al BOIB núm. 186 amb data de 29 d'octubre de 2020.

D'acord amb l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú, les Administracions Públiques podran rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

RESOLC

PRIMER: Corregir la convocatòria per a la contractació, d'un o una data manager per a la realització del projecte «Inhibició d'EGFR/ERBB2 amb neratinib en tumors de mama avançats/metastàsics, positius per al receptor d'hormones (RH+), negatius per HER2 i enriquits per HER2», publicada al BOIB núm. 186 amb data de 29 d'octubre de 2020, en els següents termes:

ON DIU:

  1. Modalitat de contractació

Contracte per obra i servei a temps complet, amb una duració de 24 mesos, amb possibilitat de pròrroga, en el projecte «Inhibició d'EGFR/ERBB2 amb neratinib en tumors de mama avançats, metastàsics, positius per al receptor d'hormones (RH+), negatius per HER2 i enriquits per HER2».

HA DE DIR:

  1. Modalitat de contractació

Contracte per obra i servei a temps parcial (a raó de 30 hores setmanals), amb una duració de 24 mesos, amb possibilitat de pròrroga, en el projecte «Inhibició d'EGFR/ERBB2 amb neratinib en tumors de mama avançats, metastàsics, positius per al receptor d'hormones (RH+), negatius per HER2 i enriquits per HER2».

SEGON: Reobertura del termini d'inscripció. Es disposa de 5 dies naturals per presentar noves sol·licituds d'inscripció.

TERCER: Publicar aquesta resolució en el BOIB i en la pàgina web de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears.

 

Palma, 19 de novembre de 2020

El director gerent José Llado Iglesias