Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE BÚGER

Núm. 11418
Informació pública sobre el projecte i el plec per a la concessió administrativa d'ús privatiu del bar restaurant del Casal Can Dometo

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Acord de Junta de Govern Local de data 05/11/2020 de l'Ajuntament de Búger pel qual se sotmet a informació pública el projecte i el plec per a la concessió administrativa d'ús privatiu del bar restaurant del Casal Can Dometo.

Havent-se instruït pels serveis competents d'aquest Ajuntament, expedient de concessió administrativa d'ús privatiu que es detalla a continuació, es convoca, per termini de trenta dies, tràmit d'informació pública, a fi que els qui poguessin tenir-se per interessats en aquest expedient, puguin comparèixer i formular quantes al·legacions, suggeriments o reclamacions tinguin per convenient.

Aixa mateix, estarà a la disposició dels interessats a la pàgina web d'aquest Ajuntament [adreça https:// www.ajbuger.net].

El present anunci servirà de notificació als interessats, en cas que no pugui efectuar-se la notificació personal de l'atorgament del tràmit d'audiència.

 

Búger, 19 de novembre de 2020

El batle ​​​​​​​Pere Torrens Escalas