Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALGAIDA

Núm. 11352
Procediment de canvi de titularitat en els drets funeraris dels nínxols 1, 2, 3, 4, 5 i 6 de la Sepultura 113, de la zona 2, del Cementiri Municipal d'Algaida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia Presidència, en data 16 de novembre de 2020, atesa la sol·licitud presentada per Lorenzo Llull Llompart i Catalina Llull Llompart, de canvi de titularitat en els drets funeraris dels nínxols 1, 2, 3, 4, 5 i 6 de la Sepultura 113, de la zona 2, del Cementiri Municipal d'Algaida, com hereus del Sr. Antonio Llull Tomás.

Vista l'escriptura d'acceptació d'herència de data 8 de maig de 2020 amb motiu de la mort d'Antonio Llul Tomás.

Ha dictat la Providència següent:

1.- Admetre a tràmit l'inici del procediment de canvi de titularitat dels nínxols 1, 2, 3 i 4 de la Sepultura 113, de la zona 2, del Cementiri Municipal d'Algaida, a favor de Lorenzo Llull Llompart i dels nínxols 5 i 6 de la Sepultura 113, de la zona 2, del Cementiri Municipal d'Algaida, a favor de Catalina Llull Llompart, dels quals era titular el Sr. Antonio Llull Tomás.

2.- Publicar al BOIB la present resolució perquè en el termini de 10 dies naturals comptats a partir de la seva publicació, es puguin presentar al·legacions o reclamacions pertinents.

La qual cosa es fa pública per general coneixement i als efectes oportuns.

  

Algaida, 16 de novembre de 2020

La batlessa

Maria Antònia Mulet Vich