Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 11356
Decret de la presidenta del Consell Insular de Mallorca pel qual es deleguen les funcions de Secretaria de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) en els casos d’absència legal o reglamentària de la titular

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aquesta Presidència, avui, ha decretat:

«Fets

1. El dia 29 d'octubre de 2020, es van encomanar les funcions de secretària delegada de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) a la Sra. Catalina Llull i Vallès.

2. El president de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials ha proposat que, pels casos d'absència legal o reglamentària es deleguin les funcions de Secretaria delegada en la Sra. Ana Cristina Gallardo Nielsen, cap del Departament de Recursos Humans de l'IMAS, i en la Sra. Margarita Bestard Casaus, cap del Servei de Selecció i Provisió de l'IMAS, per aquest ordre.

3. El secretari general el dia 16 de novembre de 2020 ha fet la proposta corresponent.

Fonament jurídic

L'article 15.1 dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials estableix que actuarà de secretari el secretari general del Consell de Mallorca, que podrà delegar en un funcionari del grup A del propi Institut Mallorquí d'Afers Socials.

Per tot això, decret:

1. Encomanar, amb efectes de la data d'avui, les funcions de Secretaria delegada de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, en els casos d'absència legal o reglamentària de la Sra. Catalina Llull i Vallès, en la Sra. Ana Cristina Gallardo Nielsen, cap del Departament de Recursos Humans de l'IMAS, i en la Sra. Margarita Bestard Casaus, cap del Servei de Selecció i Provisió de l'IMAS, per aquest ordre.

2. Publicar aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Donar compte d'aquest Decret a la Presidència i a la Gerència de l'IMAS, i comunicar-lo a les persones interessades.»

 

Palma, 16 de novembre de 2020

La presidenta 

Catalina Crespí Cladera