Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 11342
Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança Municipal de Circulació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Sóller, en sessió ordinària de dia 10 de novembre de 2020, va aprovar el següent ACORD:

«Atesa la proposta de modificació elaborada per la Policia Local de l'Ajuntament de Sóller, per procedir a la modificació de l'Ordenança Municipal de Circulació, per adaptar-la a la normativa vigent i incloure la regulació dels usos i condicions de circulació dels vehicles de mobilitat personal (VMP) i cicles de més de dues rodes, així com les infraccions i sancions aplicables.

Atès el resultat de la consulta pública efectuada a través del portal web d'aquest Ajuntament, atesos els informes favorables emesos per la Prefectura de la Policia Local i els Serveis Jurídics Municipals, en virtut dels articles 22.2.d) i 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, i atès el dictamen favorable de la Comissió Informativa de Governació i Presidència, el Ple per majoria absoluta i en votació ordinària, adopta el següent ACORD:

PRIMER. Aprovar inicialment la Modificació de l'Ordenança Municipal de Circulació, en els termes que figura a l'expedient núm. 6845/2020.

SEGON. Sotmetre aquesta modificació de l'Ordenança municipal a informació pública i audiència dels interessats, amb la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://soller.sedelectronica.es], pel termini de trenta dies perquè puguin presentar reclamacions o suggeriments, que seran resoltes per la Corporació, i a fi de donar audiència als ciutadans afectats i recaptar quantes aportacions addicionals puguin fer-se per altres persones o entitats. De no presentar-se reclamacions o suggeriments en l'esmentat termini, es considerarà aprovada definitivament sense necessitat d'acord exprés pel Ple.

TERCER. Recaptar directament l'opinió de les organitzacions o associacions reconegudes per llei que agrupin o representin a les persones els drets de les quals o interessos legítims es veiessin afectats per la norma i les finalitats de la qual guardin relació directa amb el seu objecte.

QUART. Facultar a Batle per subscriure i signar tota classe de documents relacionats amb aquest assumpte.»

  

Sóller, 12 de novembre de 2020

El batle

Carlos Simarro Vicens