Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 11340
Expedient 3051/2017: aprovació inicial de la modificació de l’ordenança municipal reguladora de l'ús de la via pública

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Activitats, Obres i Urbanisme

L'Ajuntament en Ple, en la sessió ordinària celebrada el dia 10 de novembre de 2020, va adoptar, entre altres, el següent ACORD

EXPEDIENT 3051/2017: APROVACIÓ INICIAL DE LA MODIFICACIÓ DE L'ORDENANÇA MUNICIPAL REGULADORA DE L'ÚS DE LA VIA PÚBLICA.

Atès la proposta del departament de Promoció Econòmica i d'Activitats, Obres i Urbanisme, per procedir a la redacció de l'Ordenança Municipal de l'Ajuntament de Sóller, per regular l'ús de la via pública.

Atès el resultat de la consulta pública efectuada a través del portal web d'aquest Ajuntament, atesos els informes favorables emesos pels Serveis Tècnics i els Serveis Jurídics municipals en data 21/10/2020, en virtut dels articles 22.2.d) i 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, i atès el dictamen favorable de la Comissió Informativa d'Activitats, Obres , Urbanisme i Patrimoni, la Corporació.

ACORDA

PRIMER. Aprovar inicialment la Modificació de l'Ordenança Municipal de l'Ajuntament de Sóller, per regular l'ús de la via pública, en els termes que figura a l'expedient núm. 3051/2017.

SEGON. Sotmetre l'Ordenança municipal a informació pública i audiència dels interessats, amb la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://soller.sedelectronica.es], pel termini de trenta dies perquè puguin presentar reclamacions o suggeriments, que seran resoltes per la Corporació, i a fi de donar audiència als ciutadans afectats i recaptar quantes aportacions addicionals puguin fer-se per altres persones o entitats. De no presentar-se reclamacions o suggeriments en l'esmentat termini, es considerarà aprovada definitivament sense necessitat d'acord exprés pel Ple.

TERCER. Recaptar directament l'opinió de les organitzacions o associacions reconegudes per llei que agrupin o representin a les persones els drets de les quals o interessos legítims es veiessin afectats per la norma i les finalitats de la qual guardin relació directa amb el seu objecte.

Seu electrònica de l'Ajuntament de Sóller: http://soller.sedeelectronica.es o a través de l'enllaç directe:

http://soller.sedelectronica.es/transparency/7bfdf34e-6880-453d-9a9b-ccc19f5cfbaf/

 

Sóller, 17 de novembre de 2020

El batle Carlos Simarro Vicens